Rada ohľadom umelého mlieka

teddustok
23. feb 2022

Ahojte,
Pri prvom dietati sme mali sunar - s ktorym malo problémy s bruskom, potom sme presli na nutrilon a mam pocit, ze z neho poriadne priberalo. Od polroka muselo mat nutrilon Ha, krdze ja som alergik.
Teraz cakam druhe dieta a nebudem moct kojit, tak som sa chcela poradit, ktore umele mlieka odporucate, ktore su najlepsie, mate s nimi najlepšiu skusenost..
Len je predpoklad, ze aj druhe dieta bude potom musiet mat mlieko Ha, kedze som alergicka a teda nevyznam sa, ci vsetky mlieka maju Ha alebo je len nutrilon Ha, alebo ako to je? Neviete poradit?
Dakujem

nikpa
23. feb 2022

@teddustok myslím, že každé mlieko má aj HA, určite väčšina. Budeš si mať z čoho vyberať

judit47
23. feb 2022

Ak si alergik vies ho mat predpisane od lekara a poistovna vam ho preplati..

Kazdemu dietatu ale sadne ine to ze mojmu sadol Nutrilom HA neznamena ze sadne aj tvojmu treba len skusit a uvidis. A teda zacala by som s nim od narodenia nie od pol roka ved od narodenia ma predispoziciu na alergiu😄

teddustok
autor
23. feb 2022

@judit47 pri prvom dietati sme mali pediatrickou predpisany nutrilon ha, ale predpisovali ho az od 6. Mesiaca. Ja len, ze ak bysom si vybrala ine mlieko, napr hipp, aj tam mi doktorka predpise potom hipp ha? Alebo na predpis je len jeden typ mliek?
Viem, ze kazdemu dietatu sedi nieco ine, preto sa pytam na skusenosti 🙂

snehulak77
23. feb 2022

@teddustok ja viem, že ha predpisujú zo znaciek: Beba, Sunar, Hipp, Nutrilon. Nám oredpisovali od narodenia Bebu HA.

teddustok
autor
23. feb 2022

@snehulak77 dakujem 🙂

judit47
23. feb 2022

@teddustok mne dal prioritne na vyber Bebu alebo Nutrilon.Ja som doniesla potvrdenie od mojej alergo a mal ho od narodenia preplacane🙂a maju to tak vsetky poistovne aj lekari(mozno tvoja len nevedela atd) ale sa menili tie roky dokedy a tusim teraz prave naopak do pol roka a potom az po potvrdeni od imunolalergo ze dieta to naozaj ma moj mal do 10m preplacane ale akurat potom sa to menilo🙂

vasjar
23. feb 2022

Ahoj, moj papa Beba Comfort. Skúšal prvé nutrilon ale odmietal ho piť, ja si myslím, že je aj ťažké to mlieko, a beba mu chuti

teddustok
autor
23. feb 2022

@judit47 dakujem, prve dieta som mala pred 4,5 rokmi, mozno sa to menilo od vtedy. Dakujem 🙂

teddustok
autor
23. feb 2022

Dakujem vsetkym za odpoved 🙂

happymom14
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
patriciaem
24. feb 2022

@teddustok ja som alergicka a synovi prvych 6 mesiacov lekarka predpisovala Hipp HA 1. To dostaval aj v porodnici a robilo mu dobre 🙂 teraz sme uz na Hipp Bio Combiotic 2 kedze to HA mlieko je na predpis len 6 mesiacov a lekarka vravela ze to stacilo takto kedze to je prevencia proti alergii 🙂 a nie je problem ani s tymto mliekom.

teddustok
autor
25. feb 2022

@patriciaem dakujem 🙂