Recenzie a odporúčania na prístroje na výrobu umelého mlieka

17. apr 2024

Ahojte, čakám druhé babo a pri prvom som mala iba ohrievačku mlieka Avent, ale vôbec to neohrievalo rovnomerne a veľmi dlho to trvalo. Už by som rada šla do stroja, kde len stlačíme tlačidlo a zmieša sa mi požadovaný objem vody a aj UM.

Chcela by som Vás poprosit tie ženy, ktoré takýto prístroj mate o úprimnu recenziu. Nemám veľmi čas študovať stroje a pri niektorých ani recenzie nie sú.

Moja podmienka je, aby som tam nemusela zakaždým dolievat vodu, nech to vydrží aspoň na 2 mlieka, lebo veď taky novorodenec aj v noci dosť papa, aby sa tam dalo nadávkovať taktiež UM na viac mliek a ohrev a samotné zarobenie je hneď. A nie za 3-5minut. Už som sa poučila pri mojom prvom dieťati, ze kým to Avent ohrievač spravil, pobudila od hladu celú dedinu a mne už nie je po vôli to riešiť termoskou a zarábanim, možno som. pohodlná, ale chcem ísť touto ľahšiu cestou, ďakujem za každú recenziu a odporúčanie alebo aj neodporúčanie. .

Strana
z3
30. máj 2024

@gejb prišlo mi vyjadrenie a už som nasrata. Ze neuznávajú reklamáciu, ze stroj je v poriadku (samé technické veci, naschvál) a ze po tom druhom PÍPNUTÍ (co uvádzajú v návode a voda má mať navolenu teplotu), treba ešte čakať 1-3 minúty a voda až vtedy dosiahne požadovanú teplotu. V celom návode nikde toto nie je uvedené, všade píšu ze po tom druhom PÍPNUTÍ voda už je ohriata. Tak som im napísala, ze v návode to nie je a ja chcem to, co píšu a za čo som is zaplatila. Inak na nich pošlem ŠOI, keď mi nevrátia peniaze, lebo je to zavádzanie zákazníka. Zaujímalo by ma, ci aj iní majú tento problém, ze po PÍPNUTÍ čakajú ešte 3 minúty, myslím ten babymoov, nikde som v recenziách toto nevidela, každý píše ze ta voda bola ohriata hneď.

30. máj 2024

@zzuunnaa ahoj chcem sa ta ešte opýtať, keď si si navolila 40 stupnov a piplo ti to, ze je to hotové, tak keď si to hneď napustila do fľašky, mala si 40 stupnov? Mne z reklamácie odpísali, ze aj keď to pipne, musím čakať ešte 3 minúty, aby to malo 40 stupnov... V návode sa to nikde nespomína, a mne sa stalo ze keď som to nechala ešte 2 hodky spustené, teplota mi bud klesla alebo stúpla. Ďakujem za odpoveď. Príde mi to ze ma chcú oklamať, len aby som bola ticho

30. máj 2024

@aschkimka teraz je čerstvá diskusia znova o tejto téme a jedna kočka tam pise, ze ho tiez ma. Skus sa mozno aj jej popýtať 🙄

30. máj 2024

@gejb akurát to citam, asi jej napíšem, ale každá co píše o babymoov je spokojná, vravím, ze ja musím mať vadný kus a budú sa naťahovať...

zzuunnaa
30. máj 2024

@aschkimka nie, nám to dávalo dobrú teplotu, resp bola flasa tepla ako zvyčajne, úplne som to nesledovala. Ale keď som nemala dlho odvapneny tak mi urobil sem tam to, že som naliala vodu, bolo napr 22 a za 30 sekúnd 41 čo je blbosť, tak som vtedy znova navolila 41 a vtedy ukázalo napr 32 (reálnu teplotu) a už stúpala ako mala

30. máj 2024

@zzuunnaa no ja som ho aj odvapnila, vyčistila ako písali v návode a robilo to dokola to isté, ze nedávalo navolenu teplotu do fľaše. A prečo za 30 sekúnd nemohlo ohriať vodu z 22 na 41 stupňov? Ved oni v reklamách garantujú ze je to pomaly hneď.

lucia147852
30. máj 2024

@aschkimka normálne mám taký ohrievač s krytom na 2 fľaše. Drzi teplotu vody. Len nasypem mlieko, zatrepem, hotovo. Za mna omnoho lepšie ako tieto “výrobniky” mlieka

zzuunnaa
30. máj 2024

@aschkimka ja som to už mala odsledovane, že ak teplota stúpla skokovo, tak to bola somarina. a ak išla postupne, tak ohrialo dobre

4. jún 2024

@aschkimka tak odpísali mi z reklamácie, ze stroj je v úplnom poriadku a ze po tom druhom PÍPNUTÍ (keď to má byť hotovo), mam čakať ešte ďalšie minúty (nikde sa to v návode nespomína), tak som im pekne krásne odpísala, ze nech si aktualizujú návod, lebo v návode píšu ze po druhom PÍPNUTÍ je to hneď hotovo a môže sa voda púšťať. Ze keď mam čakať ďalšie 3 minúty tak to som mohla ostať pri ohrievačke...cakam co odpisu, inak na nich posielam ŠOI

7. jún 2024

@gejb ahoj ako si sa rozhodla? Mne dnes odpísali, ze mi vrátia peniaze, nevedeli čím argumentovať. Rozmýšľam nad tou breezou, ale tou lacnejšou verziou.

10. jún 2024

@aschkimka ahoj, ja som zatiaľ ostala pri tej tefal kanvici kde sa dá nastaviť 40stupnov. Ale aj tak pri každom raze premeriavame a chladime... po tvojej skúsenosti som sa na prístroje vykaslala...keď budem mat čas možno spravím ešte jeden prieskum a potom čosi objednám...

10. jún 2024

@gejb ja si idem objednať tu breezu ale tu lacnejšiu, bez dávkovania mlieka a ak ta sklame, tak kúpim kanvicu, môžem sa na to vykašľať. Je mi to podozrivé ze každá vychvaluje ze to funguje a potom píšu ze aj tak to nedáva presne 40 stupnov a všelijako to nastavujú a zmieruju sa s tým ze to ma 42 stupňov alebo to steluju na 44 aby to bolo 40 keď to pustia... Proste ak ta breezza bude fungovať, napíšem, večer ju idem obejdnat

@aschkimka
Ako som písala dnes, ze mame tu kanvicu tak som to riešila aj doma s mužom..keďže jeho to tiež nebaví tak sme sa dohodli ze to riskneme a objednala som babymoov pred chvilou. Je to cez eshop tak sa spolieham, ze sa do tých 14 dní bude dat vratit ak by to bolo na 💩
Ale budem čakať na recenziu ✌️

10. jún 2024

@gejb áno, oni mi aj z eshopu povedali ze ak by si to vrátila do 14dni, musia mi vrátiť peniaze okamžite, takto mi ich vrátia lebo to nezodpovedá tomu co píšu. Tak verím, že tebe to bude dokonalo fungovať, ja sa ozvem aká bude brezza 🙂

13. jún 2024

@aschkimka Na displeji svieti 40, vo fľaške 35,5 🤦‍♀️🤦‍♀️...bud to neviem používať alebo je to totálny kram

13. jún 2024

@gejb presne toto mne robilo, aj po druhom tom zapipani? Prvýkrát to pipne keď nastavíš teplotu, druhýkrát keď to je hotovo. Oni napísali ze máš čakať ešte 1-3min. A čo keď sa to prehreje?... Mne to dnes prišlo, ráno to hneď vyskúšam

13. jún 2024

@gejb tak nevydržala som a išla som testovať, síce len hodinku cca. Ale zatiaľ to funguje 😁 pošlem aj foto. Oni na začiatku upozorňujú ze keď chceš mať teplotu na 2.stupni, to som vyhutala ze to je ta na mlieko cca 40 stupnov tak keď tam nalejes klasickú vodu z fľašky, tu dojčensku, tak kým sa to nahreje trvá to cca 10-20min, neodradilo ma to. Ale mne sa to nahrialo za cca 7min a fakt to malo 39,4 cca keď to oznámilo ze je to hotovo a potom to môžeš nechať ísť vkuse a išla som testovať ze aká tam bude teplota za nejakú dobu, tuším po polhodine som merala a fakt to malo 39,4 😁 aj do vnútra som teplomer strčila a bolo tam trošičku viac, ale je to logické, lebo keď vypúšťas vodu do fľaše trosku sa ochladí, ale zatiaľ veľká spokojnosť., zajtra to určite otestujem detailnejšie. Inak je to trosku väčšie/vyssie ako bol ten babymoov, ale ľahšie.
@gejb

14. jún 2024

@aschkimka tak testovala som to celu noc+deň.
Problém s babymoov je, že ked sa prístroj nepoužíva dlhsie tak trubka ktora ide az zo spodu nadržky a aj výpust odkial sa čapuje voda sú studené a prva dávka vody ktorá tadiaľ preteka sa tým pádom schladi kľudne aj o 5stupnov. Každá ďalšia dávka je potom už teplejsia lebo sa to tou vodou zahreje...
Takže to robím tak, že prvú 60ku vylejeme naspäť do nádržky a potom už ide voda s teplotou blížiacej sa tej na displeji. Tam mám 41. Vo fľaške potom 39 co je za mňa OK...
Nieje to ideálne ale dostala som sa takto do bodu, že už nemusím merať teplotu. Plus som ho aj stihla poškrabat 🤦‍♀️😁 takže si ho nakoniec nechám.
Brezza (podla fotky) ma ten výpust hneď z nádržky a teda tam tento problém podla asi nenastáva...

Strana
z3