Rozdiel medzi Babylove 1 a Babylove1 Pre

dada7701
12. sep 2013

Aký je medzi nimi rozdiel ?

liz_lemon
12. sep 2013

@dada7701 skus napisat rovno do DM, oni ti urcite presne napisu http://www.dm-drogeriemarkt.sk/sk_homepage/otazky/
alebo aj na FB maju stranku https://www.facebook.com/dm.Slovensko

cinnamon111
12. sep 2013

ja som čítala, že mliečko PRE - sa používa pri najmenších detičkách a aj v tedy ak mamina ešte dojčí a má málo lieka - prikrmuje, tak v tedy to 1 PRE. Ako súbežné mliečko s mateským . Myslím, že je to priamo aj na tej krabici napísané.

leasyk
14. sep 2013

@dada7701 ahoj, to mliecko PRE obsahuje ako jediny cukor laktozu (rovnako ako materske mlieko alebo niektore ine UM napr. sunar, france lait, atd..). jednotka okrem laktozy obsahuje aj ine cukry - glukozu, maltodextrin... plus to PRE obsahuje este nejake dalsie prvky navyse.
tu mozes pozriet zlozenie: http://www.dm.de/de_homepage/babylove/produkte/...

majkik90
29. aug 2017

Neviem síce aký je rozdiel, ale nedá mi nenapisat moju čerstvú skúsenosť s babylove PRE. Mám dvojmesacnu dcérku, ktorú kojim ale nakoľko nemám dosť mliečka je prikrmovana od narodenia. Používali sme nutrilon, ale nakoľko malá nekakala aj 5 dní, rozhodli sme sa mlieko zmeniť, práve na babylove PRE, nakoľko sa píše že to je pre kojene deti. Po dvoch dňoch sa však vraciame na nutrilon nakoľko Z babylove som musela dávať dvojnásobne dávky aby to malú zasytilo, tympadom sa jej roztiahol žalúdok A boli plače lebo ju to bruško tlacilo od toľkého mlieka. Mne sa to rozhodne neosvedcilo, možno to babylove 1 by bolo lepšie ale to PRE neodporúčam.