Skúšali ste Sunar Nutradefense Ha 1?

28ivka05
26. sep 2012

vopred vam velmi pekne dakujem za odpovede a dufam ze konecne nam prospeje. lebo uz mame 4 druh mliecka a nie a nie prist na to ake mu pasuje vsetky vyvrati....totoje chutovo sladsie tak hadam uz bude ok.....len skusala ho daktora z vas dat drobcom namiesto klasicke sunaru??? diky 😒 😒 😒 😒

milenka74
26. sep 2012

a nie je problem v tom ze ma reflux? vtedy by mal pit specialne mliecko a negrckal by.

dionyzka
26. sep 2012

ja som davala malej, ked ma nahle hospitalizovali do nemocnice. Vtedy mala 2 mesiace a nemohla som pocas pobytu kojit kvoli podavanym liekom. Nemala som s nim problemy, SUNAR ako znacka sa mi celkom osvedcila. Podavala som potom az po 1,5 roku veku dietata. Podla mna, lepsi ako NUTRILON. Ale kazdemu pasuje nieco ine. Treba vyskusat. Ak ma taketo problemy, snazila by som sa rozbehnut este kojenie - nie je to neskoro. Chce to spravnu laktacnu poradkynu. Drzkajte sa.

lenka142
26. sep 2012

my sme mali nutradefence.. ale nie HA, zacali sme dvojkou, myslim.. lebo sme mali bebu, ale dvojka nam uz nevyhovovala, tak sme skusali ine, no najviac sa osvedcilo nutradefence..

ivulik413
11. okt 2012

AAhoj, papkame Ho pekne, vôbec nie je kyslé alebo horke ako niektoré ha formy. Je to mliecko veľmi bohate na vitamíny. Súper sú tie 2x300g balenia este sme nevyhodili že by sme nestihli spapat.

bubutko
14. mar 2013

My sme s nim oddnes zacali, tak uvidime. Boli sme na Bebe 3 mesiace, ale nejak mu prestala chutit, uz odmietal papat, potom Nutrilon ale z toho ho zapekalo. Tento Sunar mu chuti, tak uvidime. Podla mna je dost nechutny, citim z neho totalne nejaky kov, zelezo alebo tak nieco, ale babetkam to asi tak chuti.

anka2103
23. mar 2013

My ked sme presli na dvojku tak je to katastrofa a to som bola rada, ze tiez konecne sme natrafili na dobre co uz bolo asi piate, ale bola dobra len jednotka-pre nas a teraz neviem co mam zas robit