icon

Skúsenosti s Kendamil Comfort pri tráviacich problémoch detí

mariaalina002
15. mar 2025

Ahojte baby aké máte skúsenosti s mliečkom Kendamil Comfort. Môjmu malému som dávala Sunar AR nakoľko s obyčajného sunaru ho prehnalo a zvracal a teraz z toho AR ho zapeka a boli ho bruško myslíte že keď mu vymením za ten kendamil Comfort je to lepšia voľba?

leona1234
15. mar 2025

@mariaalina002 ahoj, my sme mali Bebu, lebo nevedel maly kakať a bolelo ho bruško, prešli sme na Kendamil. Úplná spokojnosť. Ale tak každé babo má iné bruško.

mariaalina002
autor
15. mar 2025

@leona1234 aj vy ste dávali ten kendamil Comfort ? Alebo ten premium

leona1234
15. mar 2025

@mariaalina002 premium sme dávali.

mariaalina002
autor
15. mar 2025

@leona1234 ten comfort nemôže byť problém nevyznám sa v tom mám prvé bábätko a som z toho zmätená trošku

leona1234
15. mar 2025

@mariaalina002 neviem aké sú už rozdiely v tom. Možno nejaké živiny sú tam iné.

kristinavl
15. mar 2025

Nasa mala mala tiez problemy s vracanim po mliecku a davali sme Kendamil Bio a doteraz ho pijeme uz ma rok, odvtedy nic vsetko OK

nikpa
16. mar 2025

@mariaalina002 poraď sa s pediatrom alebo v lekárni. Tu ti každá mama napíše, čo sadlo jej bábätku ale keďže každé je iné, takto môžeš skúšať a meniť mlieka donemoty. A to vôbec nie je pre bábätko dobré.

stanka562
20. mar 2025

@mariaalina002 ahoj, mali sme Hipp, Nutrilon a nakoniec Kendamil Comfort až do roka a teraz Kendamil Bio 3. Nášmu sadlo tak ho môžem len a len odporučiť.

12dona12
27. mar 2025

Ahojte my tiez pijeme kendamil comfort sme spoko
Len sa chcem opytat nasa pediatricka je z toho zhrozena a hovori ze vzivote by nedala dietatu kendamil a nie to este vlastnemu.
Ja neviem 💁
Ze tam je vela kazeinu a to nie je v poriadku ze je to “svinstvo”
Viete k tomuto niekto zaujat nejaky rozumny dovod alebo nejak to ohodnotit ?
Dakujem

stanka562
29. mar 2025

@12dona12 pokiaľ sa nemýlim kazein je bielkovina v mlieku, neviem ako by to mohlo byt svinstvo, možno sa mýlim ale podľa toho by sme ani my dospelý nemali jesť mlieko a mliečne výrobky. 🤷‍♀️

12dona12
30. mar 2025

@stanka562 ano to som si citala aj ja. Neviem to mi povedala pani doktorka 💁. Preto sa pytam ze preco lekari maju zavrete dvere ku kendamilu ?

stanka562
30. mar 2025

@12dona12 ja som sa s odporom ku tomuto mlieku nestretla, či už u našej obvodnej lekárky a ani v nemocnici keď sme boli, ešte práveže mi doktorka v nemocnici povedala že je jedno z najvýživnejších mliek. Ale však 100ludi 100nazorov 💁‍♀️

12dona12
1. apr 2025

@stanka562 naozaj ?
Ako my sme hned chceli kendamil no ako hovorim obvodna to ociernovala a preto sme mali hipp no po nom boli bolesti bruska atd a teraz sme kupili no uz mesiac pijeme kendamil comfort a sme spoko. Len keby tolko nestalo 💁😭😭 hipp nam predpisovali .

stanka562
2. apr 2025

@12dona12 áno, tiež sme mali Hipp a presne také ťažkosti ako vy, tak som prešla na Kendamil. Ešte doktorka poznamenala, že z tohoto mlieka bude dobre priberať. Áno, stojí veľa ale keďže nám sadlo kupovala som ho do roka a stále kupujem ale radu Bio-nature.