Skúsenosti s Kendamil Comfort pri tráviacich problémoch detí
Ahojte baby aké máte skúsenosti s mliečkom Kendamil Comfort. Môjmu malému som dávala Sunar AR nakoľko s obyčajného sunaru ho prehnalo a zvracal a teraz z toho AR ho zapeka a boli ho bruško myslíte že keď mu vymením za ten kendamil Comfort je to lepšia voľba?
@leona1234 aj vy ste dávali ten kendamil Comfort ? Alebo ten premium
@mariaalina002 premium sme dávali.
@leona1234 ten comfort nemôže byť problém nevyznám sa v tom mám prvé bábätko a som z toho zmätená trošku
@mariaalina002 neviem aké sú už rozdiely v tom. Možno nejaké živiny sú tam iné.
Nasa mala mala tiez problemy s vracanim po mliecku a davali sme Kendamil Bio a doteraz ho pijeme uz ma rok, odvtedy nic vsetko OK
@mariaalina002 poraď sa s pediatrom alebo v lekárni. Tu ti každá mama napíše, čo sadlo jej bábätku ale keďže každé je iné, takto môžeš skúšať a meniť mlieka donemoty. A to vôbec nie je pre bábätko dobré.
@mariaalina002 ahoj, mali sme Hipp, Nutrilon a nakoniec Kendamil Comfort až do roka a teraz Kendamil Bio 3. Nášmu sadlo tak ho môžem len a len odporučiť.
Ahojte my tiez pijeme kendamil comfort sme spoko
Len sa chcem opytat nasa pediatricka je z toho zhrozena a hovori ze vzivote by nedala dietatu kendamil a nie to este vlastnemu.
Ja neviem 💁
Ze tam je vela kazeinu a to nie je v poriadku ze je to “svinstvo”
Viete k tomuto niekto zaujat nejaky rozumny dovod alebo nejak to ohodnotit ?
Dakujem

@mariaalina002 ahoj, my sme mali Bebu, lebo nevedel maly kakať a bolelo ho bruško, prešli sme na Kendamil. Úplná spokojnosť. Ale tak každé babo má iné bruško.