Skúsenosti s mliekom Fance Lait

tinky09
12. mar 2017

Chcela by som sa opytat, ake mate skusenosti s tymto mlieckom dcerka ma 3 mesiace a hladam pre nu to naj UM. po tomto mi kaka do 24 hod. vyskusali sme aj bebu po nej zvracala a nekakala 3 dni.
Len som pocula, ze z France Lait maju deticky tuk v krvicke, ze co je na tom pravdy

classymom
12. mar 2017

Kedysi som z France Lait začínala, iné mlieko totiž dcérka odmietala piť. Nemali sme žiadne problémy. Toto mlieko sa predáva v lekárňach, ak by naozaj spôsobovalo zdravotné problémy, tak si myslím, že ho už dávno stiahnu z nášho trhu. Neskôr sme presedlali na Croissance mlieko, ktoré tiež dcérka veľmi dobre znáša a navyše neobsahuje palmový olej. Ale niekedy, keď nemáme zásoby, tak kupujem aj DMkové mlieko a na to tiež dobre reaguje.

tinky09
autor
12. mar 2017

@classymom DM-kove myslis babylove?

kleopatra114
12. mar 2017

Keď som prišla z pôrodnice , mliečka nikde , musela som ísť vybrať nejaké um do lekárne . Na radu kamosky - spolurodicky som pýtala francúzske , ale na to mi povedali , že to nie , lebo neobsahuje nejakú zložku podporujúcu správny vývin mozgu . Ono , asi to bol blud , len nechápem , prečo to tvrdia Zrovná v lekárni .

tinky09
autor
12. mar 2017

@kleopatra114 a co si zobrala potom?

kleopatra114
12. mar 2017

@tinky09 nutrilon Ha , ale nepoužili sme . Mliecko sa nejako rozbehlo. Teraz malej odstrekujem moje mlieko, ale už nestačí , tak raz za deň má jednu flasku Babylove z dm.