icon

Som zúfalá, 6 mesačný mi nespáva viac ako 20 minút

lolita555
31. máj 2019

Dobry den chcem sa poradit lebo uz som naozaj zufala.syn ma 6 mesiacov cez den toho vela menaspi cca 20minutove spanly ale vecerne uspavanie je horor.akoby neznasalo jeho brusko um.teda problem je v tom ze ked vypije flasu odgrgne si dost aj vygrcka ale potom stale place.stale grka aj tri hodiny od krmenia si vygrne.vecer katastrofa uspavam aj 2 hodiny.place a place pokial az ked sa poriadne pogrcka ak ma 3 krat zaspi..o pol hodky plac a zas ked ho zdvihn grgne
Skusala som uz aj ine mlieka aj arkove ale nic.nemate niektora podobny problem?

Strana
z2
ivca88
1. jún 2019

A čo tak skusit bezlaktozove UM ? Aku mava stolicu ? Nema aj s ňou problem - ABKM ?

janickacrazy
1. jún 2019

@lolita555 skús bezlaktozové mlieko alebo špeci Nutrilon pri alergii na mlieko, moj len na nom fungoval, predtým stále reval, nespal celé dni, ked sme vymenili mlieko, tak sa to oveľa zlepšilo

zontik
1. jún 2019

Neviem, či pomôže niečo, podľa mojej skúsenosti nič, len vydržať.ja som mala chlapca takého, výlučne kojeny, keď nemal prso, bol radšej hladný.a hulakal aj 2-3 hodiny vkuse, či cez deň, či v noci.pred krstom mal rekord😁5 hodín intenzívneho doslova jacania, a nepomohlo nič, ani mastit, ani lieky, ani nosiť, ani v koči, no spotení sme boli traja z neho, ja po cisárskom, ale prežila som..😋 tak len zaťať päste, a vydržať, na nálade to nepridáva, a keď sú hormóny rozhodene, nie raz som si i ja poplakala s ním, čo som bola zúfalá. Držím palce, nech to zvládnete bez ujmy na zdraví 😉

jarca1111
1. jún 2019

@lolita555 my sme mali neocate bez laktozy a bkm a aj tak sme stale ugrgany.. ze vraj je to normalne.. teraz pijeme bebu bezlaktozovu, spanky mame toez len 30-40 minutove a sme vecne ugrgany.. 5 mesiacov mame a dufam ze nam to uz coskoro prejde..

lolita555
autor
1. jún 2019

@tatinka ahoj dakujem skusam krmit ale moc nechce papat len to mlieko

lolita555
autor
1. jún 2019

@nika3136 dakujem krasne ano mame sunar ar.kvapky nedavam ziadne

lolita555
autor
1. jún 2019

@map0007 ano aj moj je vysypani na tvari aj nozkach

lolita555
autor
1. jún 2019

@barunka.k dakujem ano ma vyrazky😱

lolita555
autor
1. jún 2019

@xxxkatka dakujem inak velmi o tom uvazujem ze ma intoleranciu bola som u pediatricky a ze to musim do trencina na sona a testy aby zistili ci to ma.cakacia doba cez 2 mesiace.mozem zatial kupit hypoalegenne mlieko.inak ma aj vyrazky kozna tiez radila toto mlieko

xxxkatka
2. jún 2019

@lolita555 skus najskor bezlaktozove napríklad Low Lactose a potom ak nepomoze (ale daj tomu cas aspon dva tyzdne), tak skus napríklad neocate (pri alergii na BKM). A tiez tomu daj chvilku cas. Kazdopadne na testy sa objednaj. Btw kozna tiez moze predpisat mliecko ked ma vyrazky.

jarca1111
2. jún 2019

bez laktozy mlieko je iba Beba... ostatne maju stopy laktozy.. a ak chces tak mozem ti poslat za postovne neocate a puramino 🙂

xxxkatka
2. jún 2019

@jarca1111 vidis toto som nevedela, uz nie som velmi v obraze kedze krpec je uz starsi 🙂. My sme museli prejst na chvilu na sojove (v tom case bolo jedine, ktore nemalo ani stopy laktozy), potom sme uz presli na rastlinne mliecka a neskor na bezlaktozove vyrobky.

lolita555
autor
2. jún 2019

@xxxkatka dakujem krasne skusim ten low lactose a objednam sa na sono ved to mu nemoze uskodit to mlieko ak sa to nahodou nepotvrdi

lolita555
autor
2. jún 2019

@janickacrazy dakujem prosim znacky tych mliek bezlaktpzpvych

xxxkatka
2. jún 2019

@lolita555 my ked sme presli na mliecko bez laktozy, videla som zmenu takmer okamzite. Ale odporuca sa aspon dva tyzdne testnut. Uskodit mu bezlaktozove mliecko nemoze, iba pomoct 🙂 Drzim palce 🙂

le4
2. jún 2019

Okrem toho co ti tu ine maminky radili, by som ti odporucila uspat maleho v kociku v mierne vyvysenej polohe /kvoli moznemu refluxu/ a ked sa ti bude budit, pokocikujes a bude spat dalej, z mojho pohladu polhodinove spanky vacsinou nie su dostatocne a to o nespokojnejsie dieta je, moj prvorodeny takto zle spaval a bol to des

janickacrazy
2. jún 2019

@lolita555
Umelé mlieka so zníženým obsahom laktózy:
Nutrilon 1 Low Lactose
HiPP Comfort
HiPP Kindermilch Lactosefrei

Umelé mlieka bez laktózy:
France Lait LF
Nestlé AL 110
BEBA AL 110
Töpfer Lactopriv

Bez laktózy, sú aj niektoré umelé mlieka s plne naštiepenou bielkovinou kravského mlieka alebo vyrobené z voľných aminikyselín. Tieto sú ale v prvom rade určené pe deti trpiace silnou alergiou na bielkovinu kravského mlieka1:

Alfaré
Humana Sineall
Neocate
Neocate Advance

jarca1111
2. jún 2019

@janickacrazy este moze skusit hydrolizat sunar allergy care alebo nutrilon alergy digestive care

janickacrazy
2. jún 2019

@jarca1111 No jasné, len neviem, či je problém len laktoza alebo aj bielkovina, treba poskúšať, čo bábatku sadne.

rainbow82
4. jún 2019

@lolita555 no môže byť

nikusiak9
4. jún 2019

Ar mlieko a dr brown antikilikovu flasu

Strana
z2