Štrajk 6 mesačného dieťaťa

elahelaaa
30. sep 2020

Ahojte, malicka bude mat teraz za par dni 6M, od 5M sme zacali s prikrmami, najkor sa mi zdalo, ze sa celkom pekne rozpapala lebo pekne jedla aj prikrmy aj UM. Posledny tyzden zacala cez den uplne odmietat mlieko, vypije iba vodu.
Poriadne UM vypije iba v noci a cez den nechce. Cim to moze byt? Zeby jej uz nechutilo to mlieko? Alebo moze si prehodit rezim jedenia, najviac spapa v noci a cez den nepotrebuje?
Dakujem za rady.

misana84
30. sep 2020

alebo jej idu zubky...

vikusjk
1. okt 2020

@elahelaaa a prikrmy papa cez den normalne?

elahelaaa
autor
1. okt 2020

@vikusjk ano praveze ten spapa pekne. Rozmyslala som ci jej nedat aspon vecer kasu ked nema problem s lyzickou papat.

simca06022011
1. okt 2020

@elahelaaa no asi jej uz nechuti, mne mala postupne s prikrmami aj mlieko prestala jest. Ako casto mate prikrm.. lebo ak len desiatu/obed mala by byt hladna aj pocas dna... to jej nemoze stacit na cely den.. Ja som okolo 6-7m presla na kasu na dobru noc. To mala vecer, a ziadne mlieko uz v noci. Rano sa s mliekom budila.

vikusjk
1. okt 2020

Aj nasa tak bola, ze postupne s prikrmami uz mliecko vynechavala, aj ked rano a este max. raz popoludni ho chcela. Na noc tiez kasu a v noci mlieko uz nepamatam dokedy pila, ale viem, ze na UM bola este aj ako dvojrocna, len uz neviem, kedy a ako casto ho pila. Predsa uz je to 8r dozadu

proximaa
1. okt 2020

My sme postupne prešli na systém, mliečko ráno a večer, prípadne v noci, cez deň už vôbec. Možno malá je sýta z príkrmov a mliečko už nepotrebuje. Myslím, že sa kvôli tomu nemusíš príliš stresovať. Zrejme jej vyhovuje takýto systém a sama sa od mliečka odnaučila. V každom prípade je super, že vodu vypije, len dáva pozor, aby jej bolo dosť (podľa plienky)

elahelaaa
autor
11. okt 2020

Zmeninili sme mlieko, par dni ho pila a uz zasa odmieta. Zjedla ho naposledy vcera o 17tej a predtym v noci o polnoci. Vcera vecer uz len kasu, v noci mlieko nechcela aj ked sa vela krat budila. Napila sa iba vody. A dnes rano zasa odmieta mlieko. Tak mala zasa kasu. Bude to v poriadku ak take male dieta zje max raz za den mlieko?
Volala som s doktorkou a ta mi moc nepomohla povedala iba ze to moze mat vela pricin.