icon

Tekutý Kendamil na cesty

2109siska
20. júl 2025

Ahojte mamicky,prosim Vas mate skusenosti s tym tekutym hotovym kendamilom na cesty?Je to to iste len uz zarobene s vodou?Ideme na tri dni prec a neviem ci riskovat bez vyskusania a zobrat to alebo radsej 800g a dojcensku vodu tahat aj ked je to neprakticke trocha😅Vopred dakujem za odpoved

mamaaja82
20. júl 2025

Ja nosim v termoske prevarenu vodu horucu a zvlast vo flaske ochladenu,do auta mam davkovac mlieka a velku krabicu zabalenu v taske.Nic zlozite.

2109siska
autor
20. júl 2025
@mamaaja82

Ja nosim v termoske prevarenu vodu horucu a zvlast vo flaske ochladenu,do auta mam davkovac mlieka a velku krabicu zabalenu v taske.Nic zlozite.

@mamaaja82 ano takto fungujem bezne,ked som doma a idem niekam..ale kedze budeme pri vode cely den a mam dalsie dve deti ajtak uz beriete tych veci k vode xy..a ja malu zatial len dokrmujem vypije max60ml..preto som rozmyslala nad tymito hotovymi flaskami ze by mi stacili zo 4 a nemusim trepat vsetko ostatne..

anavixy
20. júl 2025

Ano, jasne, je to to iste. Takmer kazde um sa da kupit aj takto uz zarobene, je to len drahsie, ale na cesty praktickejsie. Vyskusat to mozes aj doma.

januska12323
20. júl 2025

Bez vyskúšania nedávaj, nevieš ako zareaguje.

viestta
20. júl 2025
@2109siska

@mamaaja82 ano takto fungujem bezne,ked som doma a idem niekam..ale kedze budeme pri vode cely den a mam dalsie dve deti ajtak uz beriete tych veci k vode xy..a ja malu zatial len dokrmujem vypije max60ml..preto som rozmyslala nad tymito hotovymi flaskami ze by mi stacili zo 4 a nemusim trepat vsetko ostatne..

@2109siska kendamil sme nemali, ale ked bol nas maly na flasi kupovali sme nestle a bolo to uplne v pohode

mamaaja82
20. júl 2025
@2109siska

@2109siska ja chodim so styrmi detmi🙈.Ja len rozmyslam ako jej to prihrejes?Nekupovala som tie hotove prave pre to,ze by som to nevedela ohriat.Ja som vlacila vsetko so sebou ale to uz bol zvyk.

2109siska
autor
23. júl 2025
@mamaaja82

@2109siska ja chodim so styrmi detmi🙈.Ja len rozmyslam ako jej to prihrejes?Nekupovala som tie hotove prave pre to,ze by som to nevedela ohriat.Ja som vlacila vsetko so sebou ale to uz bol zvyk.

@mamaaja82 nebrala som nakoniec ani ja lebo by som jej to nestihla dat najprv doma..noo myslim,ze v kazdom stanku s jedlom maju mikrovlnku,tak by som to riesila asi tak