icon

Umelé mlieko v noci u 18 mesačného dieťaťa

ninka1609
17. mar 2018

Dobrý večer...píšem len tak zo zvedavosti...mám dcérku 18 mesačnú a v noci mi stale pije UM aj pred spanin....stretla som sa uz aj s takými nazormi ze 18 mesačné dieťa nemá co v noci piť mlieko...( uz aj od doktorov)....no podľa mňa co je na tom zle? Ked si proste pyta mlieko preco jej ho nedať?

Strana
z3
ninka1609
autor
18. mar 2018

@adriama Ja sa nebojim ja jjej mlieko nesanujem ....mam pocit ze ma tu nepochopili viaceré

katka1981
18. mar 2018

@ninka1609, ze by malo prespat dieta celu noc, to je nemysel. Ja som maleho prestala kojit v noci ked mal rok, rano, vecer a cez den ho kojim dalej, ale v noci nic, ani vodu. A niekedy je hore 5x. Prespal par noci, ale ao mu idu zuby, budi sa, boli ho to. A to zaspinkava v postielka sam, ja lezim na svojej posteli a caka kym zaspi. Cize ani ho neuspavam, ani na prse nespi, ani nic. Ale mali sme iste obdobie, kedy si v noci vyzadoval vodu, ale sekla som tym. Nie je to dobre, lebo sa mu zvysuje telesna teplota, co je pre spanok zle a tiez oblicky potrebuju v noci oddychovat. Dalsia vec su zubky pri UM je to trosku riziko. Tvoje dieta v noci jest neporebuje, je to zlozvyk. Je na tebe dokedy mu budes davat, ale od pol roka dieta v noci jest nepotrebuje. Ja som cakala do roka s kojenim, ajked sa mi maly na prso budil kazdych 40 minut uz ku koncu, ale ked v noci zena prestane kojit, znizi sa jej tvorba a toho som sa bala. Neboj sa, da sa to oducit rychlo, ale jasne, to je len na tebe, ci chces. Ale nesuhlasim s tym, ze dieta ma prespat celu noc. Dcerka v noci od roka nepila mlieko a budila sa dlhooooo a casto.

bubinko1506
19. mar 2018

Ahoj, moje dvojicky maju 17,5 mesiaca. Mlieko piju pred spanim. Jeden sa budi iba nadranom na mlieko (rano po zobudeni uz nechce) a druhy sa budi o 1ej a nadranom. Vodu ani caj nechcu. Svagrinin syn pil v noci mlieko este ako 2,5 rocny.

Strana
z3