Zelená stolica z Nutrilonu

evinarat
1. sep 2014

Ahojte kočeny, netýka sa to mňa, ale mojej kamošky .
Synček jej má 5 týždňov, kojený bol len 1 týždeň - sú na Nutrilone. Už asi týždeň jej kaká zeleným - stolicu nemá vodnatú - hustota je v norme, len kaká na zeleno a za posledné dni vraj aj dosť páchne. Čo jej mám poradiť? Môj názor bol taký, nech skúsi iné mliečko - a vy čo na to?

katkasofi
1. sep 2014

@evinarat tiež si myslím, zvlášť ak je ten zápach kyslý...

jabe
1. sep 2014

nam lekarka tiez predpisala nutrilon, lebo sa mu trochu v poradni grclo, vraj nech mu mliecko ostava v brusku. ked som mu ho dala tak sa tak 2 krat povracal, az som sa zlakla. uz mu ho nedavam a grcka v norme, niekedy vobec. mal sice zltu stolicu ale ovela hustejsiu ako obvykle. podla mna nutrilon na chvilu vynechaj, kym sa neporadis s doktorkou. ak nemoze kojit tak by som asi skusila ine mliecko. neviem, ci to moze byt len nejaky prechodny stav, kym si na to zvykne. radsej vyskusat nieco ine a uvidi, ci sa to upravi.

mariam2552
1. sep 2014

Netreba sa bat. My sme mali BebaHA1 a bola normalnej konzistencie ale zelena a ufff aj poriadne zapachala ale bolo to zo zeleza kt.mliecko obsahovalo. MUDr. pov.ze to ani netreba nijak riesit.

evinarat
autor
1. sep 2014

ok, odkážem - ďakujem 🙂

evinarat
autor
1. sep 2014

@mariam2552 Ja som synovi tiež dávala Bebu HA 1 , lebo mi už od začiatku kakal zeleným a vodnatým - môžem porovnať, že z BEBY to bol väčší zápach ale na zeleno mi už nikdy nekakal.