1. atestácia MPC Banská Bystrica
Dobrý deň prajem a ahojte. Chcela by som sa opýtať, či nemáte niekto skúsenosť so skúškou v MPC BB po úspešnom obhájení portfólia. Snažím sa učiť, ale ja sa z tých téz neviem poriadne vysomáriť, je toho tam tak veľa, že ani neviem kde začať. Nemáte prosím niečo vypracované, čo by mohlo pomôcť? Otázky možno? Je to 1. atestácia, pedagogický zamestnanec, učiteľ. Ďakujem krásne
@evulka81 áno všetko som tam dávala. Kópie o vzdelávaní a kopie všetkých dokladov , len potvrdenie od riaditeľa o vašich kompetenciách vkladate originál. Potom keď to pôjdete odovzdať na mpc tak si treba zobrať originály na overenie. Oni to tam skontrolujú a overia, že súhlasia kópie a originálmi. Ja som dávala životopis,diplom, potvrdenie od riaditeľa, všetky doklady o vzdelávaní.
@angel11 ďakujem a ešte sa chcem opýtať,či treba popis aj ku každom doklade,napr.doklad o aktualizačnom, inovačnom a ak treba,tak ten popis vložiť ku kompetencii? A keby som vás mohla poprosiť,nemohli by ste mi poslať aspoň úvod vašej práce a jednu kompetenciu ako ukážku,či to robím správne napr.2.4 alebo 3.1Velmi vám budem povďačná, ďakujem. evatvrdosinska@cenrtum.sk
Prosím Vás je tu teda niekto v tomto roku, kto robil atestáciu učiteľa v Nivam BB. Chcela by som teda vedieť či sa mi treba učiť teda aj nejaké tezy? Ďakujem veľmi pekne za odpoveď
Prosím Vás je tu teda niekto v tomto roku, kto robil atestáciu učiteľa v Nivam BB. Chcela by som teda vedieť či sa mi treba učiť teda aj nejaké tezy? Ďakujem veľmi pekne za odpoveď
@tinka1751 Ja som robila v BA na Nivame. Tézy sa už netreba učiť. Pošlú hodnotenie portfólia a ku tomu dajú 3 otázky, na ktoré treba vedieť odpovedať. Viacej sa nepýtajú

@angel11 Ok. Ďakujem.