icon

1. atestácia - Ružomberok

okataivana
20. apr 2021

Prosím o radu: je potrebné predatestačné vzdelávanie ked učitel chce vykonat 1 atestáciu po novom - tvorba portfolia?
Je daný presný dátum dokedy sa treba prihlásiť - poziadat o atestáciu,
Dakujem

Strana
z10
nikaeli
18. okt 2024

@danusskaaa áno, áno.. už som videla 😉 keď som to chcela otvoriť, pýtal sa ma systém, či chcem stiahnuť znova (sťahovala som cez letné prázdniny), tak som to zrušila - predpokladala som, že to bude to isté, čo v lete.. škoda, lebo po 'starom' to už mám pripravené..

akab
22. okt 2024

Sú 3 oblasti.
Pri 1. atestácii robíte spracujete z 1. oblasti 1 tému (z troch), potom robíte 2. a 3. oblasť.
Pri 2. atestácii spracujete v 1. oblasti všetky 3 témy a potom 2. a 3. oblasť.

V Ružomberku to máte spracované teraz úplne prehľadne - nadpis, podnadpis, popis toho, čo tam má byť.

ichtis
31. okt 2024

Ahoj, začínam si robiť 1. atestáciu v Ružomberku. Mám otázku...do 1.novembra to bolo po starom tak, že si si vybrala 1 oblasť a 1 kompetenciu z troch a to si spracovala... teraz musím spracovať všetky 3 oblasti, ale v každej iba 1 kompetenciu... tak? Lebo ja som už začala spracovávať všetky 3 kompetencie v každej oblasti a to je už akoby 2. atestácia.. sa mi to nepozdávalo..(našťastie len začala!!!!)
Dobre som to pochopila?

evita1233
13. nov 2024

@ichtis jed som si toto precitala, hned som zacala zistovat, ako to je nakolko mam rozpisanu atestaciu a zarazilo ma to teda poriadne, 5 rokov sracila 1 kompetencia z kazdej oblasti, teraz po novom od novembra, ako pisete je to kazda oblast a vnej vsetky kompetencie, ktore maju uvedene na staranke, takze ano, vsetky kompetencie po novom 🫣😒😐

yuyenka
13. nov 2024

@evita1233 ono to nie je až tak po novom, všade inde sa to robí tak, ze sa spracovávajú všetky kompetencie...teda pre RK je to po novom...teda tak ako to ma byt.

evita1233
15. nov 2024

@yuyenka ano viem, ja som si robila este cez mpc teraz nivam aj vzdelavanie-portfolio, takze preto som chcela ist do RK,ze tam nechceli vsetky kompetencie 🙂 samozrejme viem, ze vsade inde chceli vsetky 🙂

bami8888
Autor odpoveď zmazal
ruby47
13. jan 2025

@akab prosím viete mi poslať Vaše portfólio petra.paukova7@gmail.com, ja ho už mám, len netušim, či je to dobre. Dávate tam aj svoje CV a nejaku vizitku? To v sablone v Ruzomberku nie je , davate to tam?

akab
13. jan 2025

@ruby47 Skúste na fb nájsť lucicmar, https://www.facebook.com/LuciCmar alebo nájdite na webe jej kurzy. Ja som si u nej zaplatila jednorázovú konzultáciu hotovej práce. Ja v mojej mám moc citlivé info, nechce sa mi to mazať, upravovať. Prípadne môžem neskôr pozrieť email na jednu p.u., od ktorej som kupovala ja, ale neviem to vyhľadať promtne.

gagi78
Autor odpoveď zmazal
maguza
13. feb 2025

Dobrý deň,
je tu niekto, čo robil 2.atestáciu zo špeciálnej pedagogiky? Ružomberok? Poradíš? Ďakujem veľmi pekne.

katkov73
19. mar 2025

Dobrý večer. Chcela by som Vás veľmi pekne poprosiť poslať prácu k 1. atestácii k nahliadnutiu. Mám predstavu, ale určite je lepšie vidieť reálnu prácu. Budem veľmi vďačná, ak sa nájde niekto, kto mi touto cestou pomôže. E-mail: kovalcikovakatarina@centrum.sk

donda590
29. júl 2025

@danusskaaa dobry den mohla by som vas poprosit ak by ste mali cas, nahliadnut na vase portfolio? moj mail dominika.kolarikova@gmail.com
velmi pekne dakujem

annieann
16. okt 2025

odporúčam p. Cmarovú, najdete na Fb. Pomáha s atestáciami.

Strana
z10