1. atestácia - Ružomberok
Prosím o radu: je potrebné predatestačné vzdelávanie ked učitel chce vykonat 1 atestáciu po novom - tvorba portfolia?
Je daný presný dátum dokedy sa treba prihlásiť - poziadat o atestáciu,
Dakujem
Sú 3 oblasti.
Pri 1. atestácii robíte spracujete z 1. oblasti 1 tému (z troch), potom robíte 2. a 3. oblasť.
Pri 2. atestácii spracujete v 1. oblasti všetky 3 témy a potom 2. a 3. oblasť.
V Ružomberku to máte spracované teraz úplne prehľadne - nadpis, podnadpis, popis toho, čo tam má byť.
Ahoj, začínam si robiť 1. atestáciu v Ružomberku. Mám otázku...do 1.novembra to bolo po starom tak, že si si vybrala 1 oblasť a 1 kompetenciu z troch a to si spracovala... teraz musím spracovať všetky 3 oblasti, ale v každej iba 1 kompetenciu... tak? Lebo ja som už začala spracovávať všetky 3 kompetencie v každej oblasti a to je už akoby 2. atestácia.. sa mi to nepozdávalo..(našťastie len začala!!!!)
Dobre som to pochopila?
@ichtis jed som si toto precitala, hned som zacala zistovat, ako to je nakolko mam rozpisanu atestaciu a zarazilo ma to teda poriadne, 5 rokov sracila 1 kompetencia z kazdej oblasti, teraz po novom od novembra, ako pisete je to kazda oblast a vnej vsetky kompetencie, ktore maju uvedene na staranke, takze ano, vsetky kompetencie po novom 🫣😒😐
@akab prosím viete mi poslať Vaše portfólio petra.paukova7@gmail.com, ja ho už mám, len netušim, či je to dobre. Dávate tam aj svoje CV a nejaku vizitku? To v sablone v Ruzomberku nie je , davate to tam?
@ruby47 Skúste na fb nájsť lucicmar, https://www.facebook.com/LuciCmar alebo nájdite na webe jej kurzy. Ja som si u nej zaplatila jednorázovú konzultáciu hotovej práce. Ja v mojej mám moc citlivé info, nechce sa mi to mazať, upravovať. Prípadne môžem neskôr pozrieť email na jednu p.u., od ktorej som kupovala ja, ale neviem to vyhľadať promtne.
Dobrý deň,
je tu niekto, čo robil 2.atestáciu zo špeciálnej pedagogiky? Ružomberok? Poradíš? Ďakujem veľmi pekne.
Dobrý večer. Chcela by som Vás veľmi pekne poprosiť poslať prácu k 1. atestácii k nahliadnutiu. Mám predstavu, ale určite je lepšie vidieť reálnu prácu. Budem veľmi vďačná, ak sa nájde niekto, kto mi touto cestou pomôže. E-mail: kovalcikovakatarina@centrum.sk
@danusskaaa dobry den mohla by som vas poprosit ak by ste mali cas, nahliadnut na vase portfolio? moj mail dominika.kolarikova@gmail.com
velmi pekne dakujem
odporúčam p. Cmarovú, najdete na Fb. Pomáha s atestáciami.

@danusskaaa áno, áno.. už som videla 😉 keď som to chcela otvoriť, pýtal sa ma systém, či chcem stiahnuť znova (sťahovala som cez letné prázdniny), tak som to zrušila - predpokladala som, že to bude to isté, čo v lete.. škoda, lebo po 'starom' to už mám pripravené..