icon

1. atestácia - Ružomberok

okataivana
20. apr 2021

Prosím o radu: je potrebné predatestačné vzdelávanie ked učitel chce vykonat 1 atestáciu po novom - tvorba portfolia?
Je daný presný dátum dokedy sa treba prihlásiť - poziadat o atestáciu,
Dakujem

tomkovae73
13. júl 2022

@danusskaaa Danuska, prosim ta. Ja uz ju mam napisanu, no potrebovala by som tvoj odborny kukuc. Nasla by si si, prosim cas? U by som sa toho rada toto leto zbavila. Moc vopred dakujem.

danusskaaa
13. júl 2022

@tomkovae73 jasné, posli mi na mail vaclavekovad@gmail.com mrknem na to 😉

tomkovae73
14. júl 2022

@danusskaaa poslane🙂🙏

sarajana
15. júl 2022

@tomkovae73 asi trúfalé, ale nemohla by ste mi dať nahliadnuť prosím do Vašej prace? Ja by som naozaj potrebovala iba vidieť formu. Kľudne aj zaplatím.

danusskaaa
15. júl 2022

@sarajana pošli mi mail na seba, pošlem ti moju 😉

katkamihalova
18. júl 2022

Dobrý deň, som v tejto skupine nová ale som veľmi šťastná, že som našla skupinu, ktorá taktiež rieši atestáciu. Ja som si zaplatila webináre, rozumiem oblastiam aj kompetenciám len nejaké veci mi nie sú jasné. Ja by som chcela iba mrknúť na formu ako to má vyzerať a už sa rozbehnem. Kľudne zaplatím. Psychicky ma v tomto zamestnaní deprimuje nie len plat ale aj táto atestácia :( Bol by niekto ochotný mi poradiť? Ďakujem

emily004
23. aug 2022

@danusskaaa Dobrý deň, tiež asi trošku odvážna prosba... Ak by Vás to neobťažovalo, mohla by som aspoň z časti nazrieť do Vášho atestačného portfólia? Nakoľko po absolvovaní odborných webinárov zatiaľ nemám jasnú predstavu ako začať. Ak bude treba, pokojne zaplatím. Ďakujem.

sarajana
23. aug 2022

@danusskaaa môj mail jhricmatuskova@gmail.com úprimná vďaka.

danusskaaa
25. aug 2022

@emily004 pošli mi na seba mail, pošlem 🙂

hapa133
26. aug 2022

@okataivana zdravim zienky, tiez rozmyslam nad atestaciou. Chcela by som sa spyatat par otazok. Do.praxe samostattny ucitel sa rata aj doba na matrskej?

danusskaaa
27. aug 2022

@hapa133 ak si pred materskou už bola v kategorii samostaný učiteľ (čiže po adaptačnej praxi) tak áno

hapa133
27. aug 2022

@danusskaaa ano to som.bola, dakujem krasne.

hapa133
27. aug 2022

@okataivana este by som sa chcela spytat na atestaccne sa da prihlasit kedykolve?

danusskaaa
27. aug 2022

@hapa133 áno s prihláškou sa posiela celé vypracované portfólio a potrebné dokumenty

21janula21
6. sep 2022

Ahojte. Viete mi prosím niekto poslať do spravy viac info co všetko má portfolio obsahovať resp ako ma vyzerať? Dakujem

sarajana
6. sep 2022

@danusskaaa dobrý večer, posielali ste mi niečo na ten e-mail. Mne nič neprišlo. Ďakujeeem.

danusskaaa
6. sep 2022

@sarajana poslala som ešte raz, keďže som mala chybu v mene 🤦‍♀️ ospravedlňujem sa

21janula21
6. sep 2022

@danusskaaa mohla by som aj ja poprosit.. email - jancacif@gmail.com
Veľká vďaka

sarajana
8. sep 2022

@danusskaaa úžasná ste, ďakujem. Veeľmi ste mi pomohla a to sme sa nikdy nevideli, nepoznáme sa. Ste dobrý človek. Ešte raz ďakujem.

21janula21
9. sep 2022

Viete mi prosím niekto pomôcť aj s 1.atestaciou ale konkrétne p.ucitelka z Materskej školy? Ďakujem

zuzanapaz
13. sep 2022

@danusskaaa dobrý deň. Ja tiež rozmýšľam 1. atestáciou a veľmi by mi pomohlo, ak by ste mi poslali náhľad vášho portfólia. Samozrejme, teoreticky viem ako to má vyzerať avšak nemám nikoho v okolí, kto by to už mal za sebou po novom. Ďakujem veľmi pekne za ochotu! Môj mail je: zuz.pazitna@gmail.com.

radka1991
13. sep 2022

Dobrý deň, ak máte záujem ponúkam ukážku môjho portfólia, viac info v správe.

silvana10
19. sep 2022

@danusskaaa Dobrý deň, môžem vás poprosiť o ukážku vašej atestačnej práce? Absolvovala som vzdelávanie k atestácii prostrednictvom MPC, no i tak v tom nemám úplne jasno.Ďakujem

riman333
19. sep 2022

Dobrý deň, aj ja zvažujem 1. atestáciu... Bol by som rád, keby mi niekto mohol poslať ukážku svojho portfólia.... najlepšie 2. stupeň ZŠ....som ochotný aj zaplatiť....ďakujem

danusskaaa
19. sep 2022

@silvana10
@riman333 pošlite mi mail na seba, pošlem moje portfólio 😉

riman333
19. sep 2022

ďakujem veľmi pekne... roman.hilovsky@post.sk

silvana10
19. sep 2022

@danusskaaa Môj mail: silviavrazba@gmail.com, ďakujem vám pekne

nikua8
21. sep 2022

@danusskaaa Dobrý deň, ak by ste boli taká ochotná a poslali aj mne Vaše portfólio aspoň na kuk budem vďačná, lebo som z tých webinarov jeleň. Ďakujem veronika.majer@gmail.com.

franca1
23. sep 2022

Zdravím, chcela by som začať tvorbou atestačného portfólia. Naštudovala som si informácie, ako tvoriť portfólio, ake okruhy otázok vypracovať na obhajobu a pod. (Ružomberok)
Zaujímalo by ma, či musia byť súčasťou portfólia aj vzdelávania. V posledných 3 rokoch som absolvovala iba aktualuzačné vzdelávania. Ostatné mám staršie. Tak sa nemám čím veľmi pochváliť.
V akom rozsahu by som si mala vypracovať 10 tématických okruhov? Vyžaduju podrobné informácie pri obhajobe? Prípadne, ak by sa niekto podelil s vypracovanými okruhmi, potešilo by to.
Mohla by som poprosit aj ja nakuknúť do portfólia?@danusskaaa
Ďakujem za pomoc.

21janula21
23. sep 2022

@franca1 tieto informácie by zaujímali aj mňa ak by vedel na ne niekto zodpovedat