2. Atestačná práca v Ružomberku
Kto absolvoval úspešne 2. atestačnú skúšku v Ružomberku a bol by ochotný poradiť ohľadom písania práce? Mám záujem skôr radu od učiteliek v MŠ 🙂
@maanro Dobry vecer, mohla by som sa prosim Vas nieco spytat ohladom atestacii v Ruzomberku? Dakujem. matasovskak@azet.sk
@matasok001 čo konkrétne by ste chceli vedieť? Absolvovala som, ale prvú teraz v sobotu
@maryy aj ja sa chystam nahlasit na 1.at.Dokedy sa treba prihlasit a co vsetko potrebujem k prihlaske odovzdat? Vdaka za odpoved.
@matasok001 uff, po novom neporadím. Myslela som, že chcete info k obhajobe. Obhajovala som po starom, prácu som odovzdávala k júnu 2019... Takže určite sa obrátiť na centrum celoživotného vzdelávania, na stránke majú informácie
@ivana711 prosim Vas, vedeli by ste mi pomoct s 1.at.?Dakujem.
@matasok001 Dobrý deň, rada by som ale ja som písala príspevok ešte v roku 2020 (ohľadom 2.atestacie) a robila som ju postarom. Čo by ste konkretne potrebovali?
@ivana711 Srdecne Vas pozdravujem, neviem si rady s portfoliom k 1.at po novom a nikoho nepoznam, tak som myslela ci mi niekto s tym nevie pomoct.. matasovskak@azet.sk
@matasok001 rada by som vám pomohla ale vôbec netuším. Momentálne som aj na materskej takze nemam možnosť sa s niekym poradiť. Teda ani nikoho nepoznam kto si robí po novom atestaciu. Skúste vo Fb skupine učiteľky v materskej škole tam sa to určite bude rozoberať. Ak tam nie ste požiadajte o prijatie a napíšete tam príspevok. 💗
Poslal by mi niekto vypracované okruhy k 1. atestácii pre MŠ ? Prosím. Budem veľmi veľmi vďačná. tdzurillova@gmail.com
@timea12311 Prosim Vas, nevedeli by ste mi pomoct s portfoliom k prihlaske? Vobec si s tym neviem rady. Velmi pekne dakujem.
Prajem pekný deň. Chcem začať písať II. atestačnú prácu, prosím vás, nájde sa tu niekto, kto by mi s tým pomohol. Potrebovala by som vidieť ako to má "vyzerať" - myslím na KU v Ružomberku. Učím aj na I. aj na II. stupni ZŠ - náboženstvo, výtvarná výchova, hudobná výchova. Vďaka za pomoc.
Dobrý deň prosím Vás poslala som si 2 atestaciu do Ružomberka. Uviedla som adresu ako filozofická namiesto pedagogická. Je to problém?
Ahojte. Idem na obhajobu 2. atestácie do RK ako učiteľka MŠ. Má prosím niekto vypracované otázky, č. 5, 7, 11, 12? To sú Metódy a nástroje diagnostiky školskej pripravenosti, Metódy a nástroje pedagogickej diagnostiky na zisťovanie individuálnych charakteristík vychádzajúcich z jeho sociokultúrneho prostredia, Poruchy a prejavy sociálno-patologického správania sa detí a možnosti prevencie a nápravy a Teoretické východiská sebahodnotenia dieťaťa v predprimárnom vzdelávaní. Veľmi by mi pomohlo, keď by sa našla nejaká dobrá duša a vedela by mi poslať. Bol by niekto ochotný? Ďakujem
Akej téme ste sa v prácach venovali, aký problem ste riešili, čo ste rozvíjali u žiakov?
Dobrý deň, je tu niekto, kto robil al. che robiť 2. atestač. prácu v RK? Rada by som sa s niekým poradila. leonaurbanova56@gmail.com Ďakujem
Odporúčam ruzomberok na 2. atestáciu, bola to dobrá voľba.
Odporúčam ruzomberok na 2. atestáciu, bola to dobrá voľba.
@jakom123 na čo si sa v práci zamerala?

@skeva Ja som rodila 2. atestáciu, mala som stres, takže vôbec neviem, kto to bol, predstavila sa mi, meno si nepamätám, bola v pohode.