Bukovecka Košice, externé štúdium Učiteľstvo v MŠ.
Nájde sa tu niekto kto tam teraz nastupuje do 1.ročníka? 🙂
Mohli by sme sa baby spoznať prípadne aj zdieľať spolu cestu. Dat si potrebné info atď. 🤗
No každopádne to bude zaujímavé 😂😂👍😃
Som prvacka
Plati sa rocne 700€ (315*2+70€ zapisne)
Skola prvy rocnik utorky
Druhy rocnik vo stvrtky
Od 15/19.05 hod
Vsetko sa da zvladnut
Uz mam aj po praxi v mš
Coho som sa bala najviac
Najtazsia je pre mna asi hudobná a flauta ale aj tak mam jednotky, dvojky... da sa to naucit a zvladnut 🙂 najviac ma bavi specialna pedagogika
Super , ďakujeme za info😉😃
@mackova11 prijimacky bolo take, ze som sla hned medzi prvymi tromi na zaciatok 🙈 dali nas pred detske knihy, kazda si to mala raz precitat a odrecitovat a dôrazom na artikulaciu, mimiku, gestikulaciu a prosto tp odhrat na detskeho divaka. Potom sme si mali ten text, kt.sme citali zahrat bez slov. Ja som mala psa co hlada kost. Nuchala som, stekala, knucala chodila po miestnosti, zaskrabla si labou po uchu....
A este sme mali zahrat do rytmu vsetky tri na Orfeove hudobne nastroje, kt.boli na stole. Cele to bolo tak do 10 minut. Nevzali asi 30 zien. Teraz nas je v prvom rocniku okolo 120 cca A-cka az F-ka trieda. Maturujes z flauty, telesnej (tancek,basketbal dvojtakt a teoria) divadielko 10 min.v ranci neho si robis kulisu z vytvarnej...a tahas otazky (tam mozes mat otazku zo psychologie, jazyk a komunikacia,pedagogika, spec.pedagogika, vytvarnej...) Vsetko v podstate z tych 2 r co sa ucime
@kepassa a mala si aj tieto ulohy napisane ze tieto budu na prijimacky??
Lebo teraz uvadzaju ze recitovanie z knizky, potom ze mozes na tych orfeovych zahrat ale nemusis ze mozes vytlieskat podupkavat nejaku riekanku alebo take... Tanecek popelka s kostymom a zaspievat tota helpa...
@mackova11 nespievali sme. Popoluska zostava tancek s certikovym skokom,noznicovym skokom, skokom do dialky a lastovickou bol rok predo mnou. Recitovanie sme mali, Orfeove nastroje boli, improvizacia z dranatiky bola. Plus sa nas pytali na dôvod preco chceme studovat ucitelstvo,vychovavatelstvo...hry na telo boli..to bolo pri vyriekavani. Tlieskas,plieskas pozrite si to ma youtube...naozaj nic zlozite. Ten tancek aj tak budete robit v prvom aj druhom rocniku a pojdete az k maturam cize chapem, ze to vyzaduju uz teraz. Hudbu si navolis sama, aj choreografiu. Na spievanie som bola pripravena ale nespievali sme.mala som so sebou folklornu zasteru a varesku s namalovanym usmevom a stuzkou...cim viac urobis tym lepsie. Ale myslite na to, ze to robite pre deti. Ucitelky najma z TDA nema rada take, ze nie ja sa hanbim. Musis sa vediet prosto strapnit...a ma to svoje opodstatnenie neskor pochopite aj v socialnej interakcii s detmi. Najma ak je dieta zneuzivane, tyrane a pod. hrou a kresbou sa viete vela dozvediet. Cize su to potrebne atributy dobreho pedagoga. Drzim prsty, zvladnete to. Za chvilu budete maturovat ani neviete ako 😁
Ahojte, tiež by som chcela skúsiť externe štúdium, ale neviem nájsť, dokedy sa dá poslať prihláška. Neviete niekto?
@lenkalengyelova do konca mája
@mackova11 ďakujem pekne 🙂
Ahojte spolužiačky 😄 uz sa nejako pripravuje na prijímačky? Ja stále neviem aký kostým na Popolušku si mam pripraviť. Aj ta choreografia mi robí starosti.
Nejaké nápady ako to zvládnuť? 🙈
Ahojte dievčatá, už ste si vymysleli čo si oblečiete na Popolušku?
Iba improvizácia veľmi sa tam pripravovať nedá 🙈 alebo máte iný názor , aj keď si pripravím niečo ako sa poznám tam má vypne 😂😂
Ahojte baby....Tak s kým sa vidíme 28meho? Kostýmy pripravené?? 😂

@nicollfircakova raz týždenne... Asi utorok my spominala a časovo od tej 15tej do 19tej