Dá sa vyštudovať druhá stredná škola, keď už mám maturitu?
Dobrý deň, dá sa vyštudovať druhá stredná škola ak už mám maturitu? Pocula som ze vraj štát platí len jednu strednú za život a ze ako isp študent ist nemozem pretože mám maturitu 😁
môžeš, napr. pomaturitné dvojročné večerné - zdr. sestra.
len neviem ako je to s platením.
môžeš, napr. pomaturitné dvojročné večerné - zdr. sestra.
len neviem ako je to s platením.
@anonym_98c405 no ja by som to potrebovala ako denne štúdium pre isp
@anonym_98c405 no ja by som to potrebovala ako denne štúdium pre isp
@ivetka454 ked uz, tak individualny studijny plan, nestudujes predmety, z ktorych mas maturitu a ani vseobecne predmety, ktore si uz absolvovala pocas predchadzajuceho studia. Studujes len tie, ktore su sucastou odbornej casti studia. To ci budes chodit do skoly s dennymi studentami, o tom rozhodne vedenie skoly. A budes si musiet platit skolne.
@ivetka454 ked uz, tak individualny studijny plan, nestudujes predmety, z ktorych mas maturitu a ani vseobecne predmety, ktore si uz absolvovala pocas predchadzajuceho studia. Studujes len tie, ktore su sucastou odbornej casti studia. To ci budes chodit do skoly s dennymi studentami, o tom rozhodne vedenie skoly. A budes si musiet platit skolne.
@viestta a tym pádom zanikne štatút študenta?
Ty už radšej nestuduj nič.... Však základné informácie nevies 🤦
Neznalosť neospravedlňuje
Môžeš mať aj 5 stredných škôl,aj tak ostaneš Tupá
Mám dokonca kolegyňu, má VŠ a robí si pedagogickú akadémiu kvôli vychovávateľstvu a práci v MŠ. Dve také poznám. Jedna Mgr. druhá už skončila, tá bola s titulom Ing. Platí sa za takýto typ štúdia a študuje sa to piatky a soboty. Baby trochu nadávali, že na to, že sú externe, zamestnané a majú rodiny, veľa od nich vyžadovali - vyžadujú.
Áno dá sa, ja som tento rok doštudovala druhú strednú školu a mám 2 maturitné vysvedčenie. Tentokrát som si robila školu v odbore ekonomika.

@ivetka454 môžeš ich vyštudovať aj 5 🤷🏼♀️