Externé štúdium elementárnej a predškolskej pedagogiky v Trnave alebo Bratislave
Ahojte, chcem sa spýtať, či niekto študoval nedávno alebo študuje tento odbor v TT alebo BA externe. Hlavne ma zaujíma, z čoho pozostávajú prijímačky, či sa to dá zvládnuť popri deťoch na rodičovskej dovolenke a ako veľmi náročné je podľa vás štúdium. Ďakujem!
@jm1988 ahpj.Matika bola zatial to najlahsie 🙂 Ale nic nie je vyslovene tazke.Treba precitat pred skuskou material viac ako raz
@katarinka289 super, ďakujem. A skúšky bývajú akou formou? A treba vedieť hrať na hudobný nástroj, spievať?a ešte ako je to s telesnou? Viem ze na strednú pedagogickú sú prijímačky z týchto predmetov náročné, tak ci je to aj ma VS podobne alebo nie? A prosím ta na skúšky si sa koľko dni ucila? Alebo teda aký asi rozsah treba vedieť na skúšky?vďaka. Ja už mam skoncenu jednu VŠ ale chodila som denne. A keďže teraz už pracujem, dúfam ze to externe štúdium sa bude dat zvládnuť v pohode
@jm1988 niektore online,niektore prezencne.Formou testu A,B,C,D a doplnovacky.S moznostou viacerych spravnych odpovedi.Ak jednu neoznacis,body sa odratavaju.Na flaute treba zahrat par pesniciek na flaute,telesna bola teorie a napisat 10 hier,ktore sme v telocvicni na skuske predvadzali.Tiez chodim do prace a mam skolopovinne deti a da sa to. Ucim v skolke a na poobednej,ked deti spali som citala prezentacie,ktore nam vyucujuci poskytli
Dobry den, prosim vas je tu iekto kto studuje externe na Mgr. v Trnave predskolska pedagogika?

@katarinka289 prosím ta a aký predmet je najhorší?ako je to napr s matikou? Rozmýšľam budúci rok ísť na predskolsku na UK