icon

Externé štúdium pedagogiky na Východnom Slovensku

monitkac
10. jan 2025

Ahojte, chcela by som sa spytat, je tu niekto kto studuje VŠ ucitelstvo 1. stupen externe východné Slovensko? Rozmyslam medzi Presovom a Ruzomberkom ale v Ruz. som videla iba Bc. Predprimarne a nie primarne, ale Mgr. maju primarne . Ďakujem

mikimi
10. jan 2025

@monitkac bc. študuješ iba predprimárne vzdelávanie (Mš a ŠKD) a mgr. môžeš ďalej študovať predprimárne alebo môžeš ísť na primárne vzdelávanie 1-4.

monitkac
autor
10. jan 2025

@mikimi dakujem pekne, to som chcela vediet. Mas aj osobnu skusenost s nejako VS spomenutou?

jani90
12. jan 2025

@monitkac neviete prosim vas ako to funguje v tom ruzoberku, prijimacie skusky a ako casto byvaju prednasky?

viktoriaandrascik
12. jan 2025

Ahoj, môj otec býva v RK a vybral si VŠ v Prešove :D kvôli nižšej cenne za ročník a online prednáškam

jani90
12. jan 2025

@viktoriaandrascik tam byvaju online prednasky? To mamsice strasne daleko ale toto by mi to urcite ulahcilo

viktoriaandrascik
12. jan 2025

@jani90 áno majú online prednášky chodí iba na skúšky

monitkac
autor
12. jan 2025

@viktoriaandrascik waw super tak to som tiez nevedela. Ja mam praveze blizsie PO, tak asi si o tej PO zistim este viac. dakujeem krasne

jani90
12. jan 2025

@viktoriaandrascik a ktore dni mavaju prednasky? Prijimacky ako prebiehaju?

viktoriaandrascik
13. jan 2025

@jani90 na toto ti odpovedať neviem, ako píšem študuje tam môj otec nežijem s rodičmi

mikimi
14. jan 2025

@jani90 ja keď som si podávala prihlášku do Prešova na externé, prijímačky sa nerobili. Prednášky boli prevažne v sobotu ale aj pár piatkov. Väčšinou tie piatky boli poobede a online.

monitkac
autor
14. jan 2025

@mikimi ahoj, kedy si robila prijímacky? Dakujem

mikimi
14. jan 2025

@monitkac nerobila som. Prijímali nás bez

brendaa
14. jan 2025

@monitkac. 🎈

monitkac
autor
15. jan 2025

@mikimi ale myslim ze ci minuly rok so nastupovala do 1. rocnika? 2024/2025 studium? Ja planujem si podat prihlasku, tak som sa chcela spytat na obtiaznost studia v Presove 🙂