icon

Je inovačné vzdelávanie dostupné iba online?

naduska007
15. feb 2024

Dobrý deň,
hľadám vzdelávanie, ktoré bude rýchle, cenovo dostupné a iba online formou...Momentálne som prihlásena cez Plan obnovy zadarmo, kombinovanou formou, ale strašne zdlhavé mi príde. Včera som začala už jedno vzdelanie a v máji končí...Budem vďačná za vaše skúsenosti.
Pekný deň🤗

Strana
z2
naduska007
autor
30. okt 2024

@palicka mala som odsúhlasené aj počas šk. roka. Bez podpisu riaditeľa na prihláške, vzdelania sa nezúčastním. Nakoniec robím cez Nivam už mám 9% a ďalšie dorábam.

palicka
30. okt 2024

@naduska007 tak by si maká mať preplatené, nás nárok na 5 dni vzdelávania. Príplatok ti musí byt priznaný po tvojej žiadosti s potvrdením o ukončení. Aj Nivam robí online, ja si však myslím, že online idú ba úkor kvality.

andreamolnarova
1. nov 2024

@tomi45678 ahoj. Prosim, akou formou je ukoncenie vzdelavania? Vdaka

iwanecka89
19. jan 2025

@tomi45678 a su tie kurzy odial akreditovane a schválené ministerstvom školstva prosim ?

iwanecka89
Autor odpoveď zmazal
iwanecka89
27. jan 2025

@kate_cs smiem sa spýtat ake to bolo cez ten Nivam, dalo sa to zvládnut ? Mam dve male deti doma a mam z toho trošku obavu kedže neviem do čoho idem .

beataj1
23. nov 2025
@tomi45678

@naduska007 skús www.teach-point.sk ja som sa veľa nasmiala, ľudský, prístup a lektorka dáva silné príbehy zo života..za mňa TOP.. skúsila som iné spoločnosti ale bola to hrôza za veľa prachov

@tomi45678 dobrý večer. Prosím vás, môžte mi opísať celý proces? Nikdy som žiadne online vzdelávanie neskúšala. Teachpoint sa mi svojou ponukou veľmi páči , len neviem ako na to. Rozumiem, vložiť do košíka,vyplniť údaje,zaplatiť. Myslím skôr ten samotný proces, ako sa napojim, je potrebná kamera, mikrofón? Ďakujem vopred veľmi pekne.

Strana
z2