icon

Kedy zverejnia výsledky prijímacieho konania na FF UCM?

5. máj 2024

Ahojte, FF UCM mala deadline na prijatie prihlasok (externe) do 30.4., prijimacky su len na zaklade priemeru, neviete mi prosim niekto povedat, kedy priblizne mozem ocakavat rozhodnutie? Alebo ako to byva hoci aj na inych skolach v takom bezprijimackovom mode? Zverejnia to listom, na stranke, …? Nic neviem na ich webe najst a od mojho prveho VS studia preslo uz dost casu, neviem, ako to chodi teraz. Pisala som na studijne, odpoved nemam a zaujima ma to jednak zo zvedavosti, nebudem klamat, ale aj kvoli zosuladeniu inych terminov. Pripadne, ak sa tam niekto dovolal, tak do akeho priemeru beru (psychologia). Dakujem pekne za akukolvek pomoc 🙂

Strana
z2
rs33333
11. jún 2024

Dobrý deň, ja sa chcem opýtať či neviete, kedy odpovedajú na odvolania?

wyan
Autor odpoveď zmazal
niktoneviecau
13. jún 2024

Ako sa podáva odvolanie? Mne osobne došiel až dnes do schránky list, a rozmýšľam o odvolaní. (denné štúdium)

den234
29. jún 2024

Chcem sa spýtať tí čo ste si podali odvolanie, nakoniec Vás prijali či to rozhodnutie o neprijatí sa nemenilo? Ďakujem za odpoveď, lebo ja si tiež zamýšlam podať prihlášku na UCM na psychológiu a rozmýšlam, či vôbec má význam sa v búducnosti odvolať alebo nie.
Ďakujem za odpoveď

autor
29. jún 2024

@den234 buduci stvrtok mame zapis, podla mna sa zariadia podla toho dna - kolko realne ludi sa aj zapise a na zaklade toho budu riesit odvolania.

den234
30. jún 2024

Ďakujem za odpoveď a chcela som sa spýtať: Priemer brali do úvahy iba koncoročné vysvedčenie zo štvrtého ročníka a maturitné alebo brali do úvahy všetky vysvedčenia za 4 roky vrátane polročných vysvedčení a maturitné a všetky vysvedčenia museli byť do priemeru 1,31 či iba koncoročné zo štvrtého ročníka? Mohla byť vo vysvedčení aj jedna trojka či už by ma nepriali? Pýtam sa na psychológiu externú formu.
Vopred ďakujem za odpoveď

autor
30. jún 2024

@den234 ja som to pochopila tak, ze priemer sa ratal zo vsetkych vysvedceni + maturita, proste zratas uplne vsetky znamky, ake si dostala na konci roka, v poslednom rocniku aj maturitne znamky a vydelis poctom tych znamok. Individualne znamky ani priemery za kazdy rocnik podla mna nikoho urcite nezaujimali.

Ale prosim radsej si to over na studijnom, je tam mila pani, kludne zavolaj. Ja som mala na strednej velmi dobre znamky, moj najhorsi priemer za nejaky rocnik bol 1.1, takze mne bolo uplne jasne, ze ma vezmu, cize som to az tak neriesila popravde.

ss1908
3. júl 2024

@den234 ja som mala na vysvedceniach aj 3 aj jednu 4 , maturitne este horsie kedze bol covid a len to spriemerovali inak by som odmaturovala lepsie (aspon myslim :D) a prijali ma

henush4
4. júl 2024

@ss1908 Prijali ťa na externé či denné štúdium? 🙂

ss1908
9. júl 2024

@henush4 externe

den234
Autor odpoveď zmazal
den234
10. júl 2024

@ss1908 Chcela som sa spýtať ak by ti to nevadilo koľko si mala trojok na vysvedčení? Zobrali Ťa hneď alebo až na odvolanie?
Ďakujem za odpoveď.

ss1908
14. júl 2024

@den234 no ja som tam posielala 4 vysvedcenia + maturitu a neratala som 3 ale urcite ich bolo viac. Vzali ma hned

ss1908
14. júl 2024

@den234 len teda bola som prijata na externe, myslim si ze tam su trochu "lahsie" podmienky prijatia ako na klasicke denne

Strana
z2