Kurz inštruktora sociálnej rehabilitácie, keď nemám maturitu

nicol1122
14. apr 2021

Ahojte, baby prosim vás poraďte my chcem si urobiť kurz ISR ale všade požadujú ukončenú školu s maturitou čo je nemám mám bez maturity ☹ ale veľmi si túžim spraviť ten kurz teda veľmi by mi pomohol pretože mám aj opatrovateľky kurz a mala by som možnosť pracovať ako ISR , neviete nejakú agentúru kde nevyžadujú bez maturity ???? Budem Vám veľmi vďačná please , ďakujem

littlebubble
15. apr 2021

Nechápem načo si všetci chcete robiť kurz cez nejakú agentúru ktorú nemusí nikto uznať a nemusíte ani získať toľko vedomostí ktoré potrebujete.Ja som si jeden kurz robila priamo na univerzite a vyučovali ma priamo profesori a nie nejaký Jožko bez vzdelania.Maturita je potrebná všade ak to má mať nejakú úroveň.

nicol1122
autor
15. apr 2021

@littlebubble už jeden kurz mám a mám akreditovaný kurz opatrovateľský som si robila , a to nie je pravda všade není potrebná maturita čo sa týka kurzov .

littlebubble
15. apr 2021

@nicol1122 Tam kde stačí mať kurz z nejakej agentúry tak to tak aj vyzerá a tak sa na to zamestnávateľ aj pozerá.Nič v zlom.Zamestná ťa možno nejaký súkromník ktorému je jedno či si krajčírka alebo máš ZŠ.

Môžeš byť šikovná, ale viem ako prebiehajú súkromné kurzy a prejdeš tam za peniaze a nie za vedomosti.
Môj kurz by bol neplatný ak by som chcela robiť to čo robiť môžem, ale nerobím a mala by som zdrap papiera od Jožka.Vyžaduje sa registrácia v organizácií, kde človeka z agentúry nezaregistrujú a ten kurz je potom neplatný.

Na vyššiu kvifikáciu sa väčšinou vyžaduje minimálne maturitné vzdelanie.Preto ti píšem aby si sa nenechala oklamať nejakou agentúrou ktorá z teba len vytiahne peniaze 🙂

Zbytočné vyhodené peniaze.Skús sa opýtať priamo tam, že či existujú iné kurzy a, že či ich akceptujú.

rebeca2
27. sep 2021

@littlebubble ahoj,na akej uni si si prosím robila takýto kurz? Dík