icon

Neschválená bakalárska práca

nikola616
3. máj 2025

Dobrý večer , ako sa dá prosín vyriešiť nasledovná situácia: písem bakalársku prácu, už ju mám na 98% hotovú ale je víkend. Školiteľka nepracuje tým pádom ani neodpisuje , nemám bc prácu ani schválenú cez originalitu a v pondelok je posledný deň na odovzdanie do systému. Čo mám robiť ? Stačili by mi dva dni naviac . Nechcem opakovať ročník :( .

Strana
z2
zazka666
4. máj 2025

Budúcich študentov to poteší, aj keď autorke je to na prd. Ale záverečné práce sa majú rušiť, alebo bude na výber

nikola616
autor
4. máj 2025
@sulavikova

@nikola616 protokol o originalite… i keď pri AI🤔poznáme

@sulavikova pokial som pracu pisala s miernou pomocou ai tak to vyjde ako vysledok zhody ?

sulavikova
4. máj 2025
@nikola616

@sulavikova pokial som pracu pisala s miernou pomocou ai tak to vyjde ako vysledok zhody ?

@nikola616 tak ku tomu by som sa na vašom mieste na MK nepriznala a rovno zmazala tému.

nikola616
autor
Autor odpoveď zmazal
nikola616
autor
4. máj 2025
@sulavikova

@nikola616 tak ku tomu by som sa na vašom mieste na MK nepriznala a rovno zmazala tému.

@sulavikova nerozumiem, nebolo to myslene tak ze by som to robila . Myslene to bolo tak ze co ak

sulavikova
Autor odpoveď zmazal
sulavikova
4. máj 2025
@nikola616

@sulavikova nerozumiem, nebolo to myslene tak ze by som to robila . Myslene to bolo tak ze co ak

@nikola616 veľa priemerných študentov si dá vypracovať prácu, dokonca práve tu hľadajú niekoho, kto im to napíše. A použijú AI, lebo zadávateľ práce je natoľko hlúpi, a nepozná ani len slová kontrolovanej práce

linduska86
4. máj 2025
@nikola616

@nikola616 to na akej škole študujes ?

Strana
z2