Neschválená bakalárska práca
Dobrý večer , ako sa dá prosín vyriešiť nasledovná situácia: písem bakalársku prácu, už ju mám na 98% hotovú ale je víkend. Školiteľka nepracuje tým pádom ani neodpisuje , nemám bc prácu ani schválenú cez originalitu a v pondelok je posledný deň na odovzdanie do systému. Čo mám robiť ? Stačili by mi dva dni naviac . Nechcem opakovať ročník :( .
@nikola616 protokol o originalite… i keď pri AI🤔poznáme
@sulavikova pokial som pracu pisala s miernou pomocou ai tak to vyjde ako vysledok zhody ?
@sulavikova pokial som pracu pisala s miernou pomocou ai tak to vyjde ako vysledok zhody ?
@nikola616 tak ku tomu by som sa na vašom mieste na MK nepriznala a rovno zmazala tému.
@nikola616 tak ku tomu by som sa na vašom mieste na MK nepriznala a rovno zmazala tému.
@sulavikova nerozumiem, nebolo to myslene tak ze by som to robila . Myslene to bolo tak ze co ak
@sulavikova nerozumiem, nebolo to myslene tak ze by som to robila . Myslene to bolo tak ze co ak
@nikola616 veľa priemerných študentov si dá vypracovať prácu, dokonca práve tu hľadajú niekoho, kto im to napíše. A použijú AI, lebo zadávateľ práce je natoľko hlúpi, a nepozná ani len slová kontrolovanej práce
@nikola616 to na akej škole študujes ?

Budúcich študentov to poteší, aj keď autorke je to na prd. Ale záverečné práce sa majú rušiť, alebo bude na výber