Odvolanie na Právnickú fakultu UPJŠ
Ahojte,
kamarátka sa hlásila na právo na UPJŠ. Bola na prijímačkách, ale urobila ich "len" na 49 bodov a hranica na prijatie bola 51 bodov pokiaľ dobre viem. Hneď ako sa dozvedela výsledok, tak poslala odvolanie. Nemá náhodou niekto skúsenosť aká je pravdepodobnosť, že by ju zobrali na odvolanie? Nakoľko jej ozaj chýbali len tie 2 body. V poradí bola pod číslom 355. Plánovaný počet prijatých uchádzačov bol 200, ale minulý rok prijali 281 študentov. Predvčerom som si všimla, že plánovaný počet prijatých uchádzačov sa zmenil z 200 na 500. Zmena bola najprv len na AIS2, ale dnes je to už aj na stránke UPJŠ, myslíte si, že to je pravda?
Za akékoľvek odpovede budem rada, ďakujem 🙂
@diaalex Nehľadáte? Ale očividne ste mali potrebu to riešiť, keď Vám to poslal manželov spolužiak. Ja som tu nič nepísala ohľadom pravidiel, písala som, aby mi ľudia poradili. Spolužiakovi Vášho manžela to môže byť tak štyri kto sa hlási na ich školu. Na internete vie byť každý múdry, len toľko k tomu.
@domculaa nuž,píšeš,že "
Za akékoľvek odpovede budem rada, ďakujem". @diaalex to teda zisťovala aj u zdroja,kde prišla odpoveď nie,nesplnila prijímačky. Myslím,že v podmienkach bolo jasne napísané,že musí byť nadpolovičná väčšina,aby si bol úspešný. Mala 49,čiže neuspesna. Pravdepodobne je formulka na odvolanie písaná všade.
@nelca0510 Mám pocit, že tu len pár ľudí pochopilo o čo ide. Ja predsa viem, že prijímačky neurobila. Ja som sa pýtala či je nejaká šanca, že by ju zobrali na odvolanie, pretože odvolať sa môže každý. Ide o to akým “tónom” to pani/slečna podala. Dalo sa to napísať aj pekne, ale nie výsmechom. A takéto veci, že kto má na akú školu a nemá, tie nech si nechá pre seba.
No čo? Prijali ju na odvolanie? Nejak ticho tu je 🤷🏻♀️
@domculaa ak môžem prispieť do témy tak od roka 2023/24 berú tuším na externe bez prijímačiek a externe bude už len Bc. 3roky mgr. 2roky čiže to bude 5rokov lebo externe bolo 7 rokov ešte minulý rok 😀 ale či chce ísť externe alebo skúsiť na další rok to už nech sa sama rozhodne

@janka608 Určite napíšem a ďakujem 🙂