icon

Rozširujúce štúdium matematika/fyzika v Prešove

martinkadz1988
17. feb 2021

Ahojte, je tu niekto kto študuje alebo študoval matematiku alebo fyziku v Prešove? Zaujíma ma náročnosť, ako skúšky prebiehali a prijímačky. Kľudne i súkromnou správou. Ďakujem🙂

simoness
9. aug 2021

@gabriela7277 noooo tak super budeme spolu 🙂

gabriela7277
9. aug 2021

Dnes som volala ohľadom rozširujúceho štúdia matematiky do BB, majú už 20 prihlášok ja podávam 21 a je potrebných 15 tak si myslím že s veľkou pravdepodobnosťou otvoria matematiku

alenanajduchova
24. aug 2021

Dnes som sa tiež prihlásila na rozširujúce matematika v BB. Bolo by to super absolvovať spolu...

majka765
26. aug 2021

@alenanajduchova Ja tiež rozmýšľam nad rozširujúcim štúdiom matematiky, len sa bojím, či to zvládnem. A to cestovanie ma tiež trošku odrádza.

alenanajduchova
30. aug 2021

@majka765 no strach? tak ten mám neskutočný, vôbec si neverím, ale idem do toho ... A cestovanie? ... verím, že nás bude viac na spoločnú cestu.

konicek_
30. aug 2021

Stále je tu možnosť, že to bude prebiehať dištančne 🙂

bianka90
30. aug 2021

Ahojte ja som sa tiež prihlásila na matematiku do BB lebo na chémiu je málo uchádzačov. Myslíte, že budú očákavať, že sme si sami opakovali učivo zo strednej alebo tak ? 🙂 Ktovie ako nás tam budú brať tiež sa bojím ale som odhodlaná to skúsiť a som rada, že nie som sama 🙂

iva176
30. aug 2021

Ahojte,aj ja idem na matematiku do BB.som z Popradu.vcera mi odpisali,ze maju 20 prihlasok a ze beru vsetkych.tak to studium hadam otvoria.😉

bianka90
30. aug 2021

To je dobrá správa iva176. Ja som zdola Rim, Sobota tak už aby som si dačo pozrela ale neviem kde by som začala :D

iva176
20. sep 2021

Ahojte,mam dnesne spravy z BB. Na matematiku maju 38 prihlasok. Tak uvidime, kolko nas nakoniec aj bude chodit.🙂

simoness
22. sep 2021

Ahojte dievčatá. Tak ako? ja som uz dostala rozvrh z BB na matematiku. Koľke ideme odtiaľ z tejto konverzácie.

iva176
23. sep 2021

Ahoj,ja idem.som z PP🙃

gabriela7277
23. sep 2021

Ahojte , ja tiež idem a som zo Sabinova....

konicek_
Autor odpoveď zmazal
iva176
24. sep 2021

Super baby,tak sa na Vas tesim. Vidime sa v sobotu 2.10.😉

simoness
26. sep 2021

Ahojte... Posielala som Malachovskej potvrdenie aj som mala pár otázok ohľadom ubytovania a ona mi napísala, že asi budeme mat dištančne, že nás bude informovať v pondelok...

konicek_
Autor odpoveď zmazal
lexie44
27. sep 2021

@konicek_ zdravím, som tu nová, tiež idem do BB na matiku, nič mi zatiaľ neprišlo ohľadom distancnej výučby...🙂

iva176
28. sep 2021

Ahojte, mne pani Malachovska poslala toto:
Dobrý deň,

prijate na štúdium, potvrdenie o zaplatení, dohodu o cene budem všetkým posielať. Výučba bude prebiehať online, budem všetkým informovať.

Tak uvidime.😉

simoness
29. sep 2021

Ahojte kocky tak sa neuvidíme... Len ja som asi nechápava alebo fakt nerozumiem lebo ja som si nevšimla nikde, že by toho 2.10 sme mali mat online výučbu... Mne len p. Malachovska písala, ze ASI bude online... A dnes mail ze ONLINE výučba sa presúva na 9.10. Tak načo sme chceli ísť do BB? Ci?

maslarova
29. sep 2021

@simoness ahoj. Ja idem tiež do BB na matematiku

iva176
30. sep 2021

Ahojte,zmenili nam to a zaciname nie 2.10.,ale 9.10. a vyucba bude zatial distancna. Este nam poslu info na pripojenie.😉

simoness
3. okt 2021

@maslarova Marta?

maslarova
3. okt 2021

@simoness áno som to ja

majka765
2. jan 2022

Ahojte dievčatá, prosím vás, ti, ktoré študujete rozširujúce štúdium matematiky, aké to ne? Dá sa to zvládnuť?

alenanajduchova
5. feb 2022

Zvládnuť sa to dá. No dovolim si to zhodnotiť ako náročné, dosť náročné (horovím za seba) najmä na čas, prípravu, ... Uberá mi to energiu a nemám pocit, že toto je to čo som chcela študovať

udose
4. máj 2022

@dara_1992 ahoj chcem sa ta opýtať ci študuješ na UMB rozširujúce štúdium??

udose
4. máj 2022

@simoness ahoj chcem sa ta opýtať ci teda študuješ tu matematiku na UMB?

simoness
4. máj 2022

@udose ahojky... ano studujem...

udose
4. máj 2022

@simoness no a ako to prebieha? Myslím ktoré dni mate školu, ako skúšky a tak?