icon

Rozširujúce štúdium matematiky

marika12351
3. sep 2022

Mam veľkú dilemu ...potrebujem pomôcť.....neviem či ísť študovať rozširujúce štúdium matematiky do Nitry alebo Banská Bystrica....prosím poraďte mi ak má niekto skúsenosti ...každá informácia pomôže ďakujem

mysti
2. júl 2023

@ebinka30 ďakujem Ti za odpoveď ☺️

mysti
2. júl 2023

@ebinka30 a prosím Ta ešte sa opýtam- koľko si môžeš vymeskat? Či je niečo povolené ako sme mali na VŠ, predsalen niekedy sa mi mozno v sobotu nebude dať…. Predsa dve deti 😬

petusa312
2. júl 2023

@mysti a neviete prosím ci stále funguje príspevok ministerstva školstva ze preplatia časť nákladov?

mysti
3. júl 2023

@petusa312 tak ja s tým počítam 😬 neviem, ešte som nepodala ani prihlášku, len som zisťovala informácie ☺️ ale čítala som o tom, tak hádam to platí.

petusa312
4. júl 2023

@mysti no to by bolo super, neviem sa to nikde dočítať. Je to veru záťaž na rodinný rozpočet 🙂

mimik17
7. aug 2023

@panelacikova nemáte žiadne info ako to vyzerá v BB? Bude nás dosť ? Otvoria tento rok matiku?

mysti
9. aug 2023

@mimik17 prihlášky sa posielajú až do 20.9. Tak uvidíme 🙂 snáď áno, keď už som na to duševne nastavená 😬

bounties
Autor odpoveď zmazal
bounties
16. aug 2023

@mimik17 podla mna si budu bud vyberat alebo otvoria viac tried

bounties
Autor odpoveď zmazal
mimik17
16. aug 2023

@bounties podľa čoho by vyberali? Dúfam, že nás vezmi všetkých 😉

bounties
Autor odpoveď zmazal
ivka225
17. aug 2023

@mimik17 no tak ako aj dennych studentov ... prjimacky

bounties
17. aug 2023

@ivka225 no presne toto som dufala, ze nebude

ivka225
17. aug 2023

@bounties No ale ak bude mensia kapacita ako pocet prihlasenych, tak co ine by mali robit, aby to bolo spravodlive ...

bounties
17. aug 2023

@ivka225 nevieš prosím ta, aká je kapacita?

ivka225
18. aug 2023

@bounties Ked pred par rokmi nastupovala v BB moja kamaratka, bolo ich vyse 40 a prijali vsetkych, takze si myslim, ze do 50 by kapacita mala stacit. Ale su tam vraj dost zdeseni nizkou kvalitou, takze neviem. Podla mna maju pravo ocakavat vedomosti na urovni maturity z matematiky na gymnaziu, rovnako ako od dennych studentov.

mysti
18. aug 2023

Tak ja dúfam, že nás príjmu, bez nejakých prijímačiek… s takouto alternatívou nepočítam 😂

mysti
29. aug 2023

Ahojte, neprišlo ešte nikomu nič?

mimik17
30. aug 2023

@mysti nie. Budú posielať až po 20.9..

bounties
4. sep 2023

Ahojte, chcem sa ešte opýtať, ci je nejaká šanca, ze nám toto štúdium preplatí napríklad úrad práce, program nestratí prácu... Alebo niečo iné?

luciakardosova
6. sep 2023

@wergilia, aj ja som do BB. Možno budeme spolu. A myslíte, že otvoria, že nás bude aspoň 15?

luciakardosova
6. sep 2023

@panelacikova, aj ja mám, už ti nieco prišlo?

luciakardosova
6. sep 2023

@bounties, to by musel zamestnavatel žiadať.

luciakardosova
6. sep 2023

@mimik17
@mysti, pani v telefóne hovorila, že bez prijímačiek.

mimik17
6. sep 2023

@luciakardosova to je dobrá správa. Už len vyčkať do 20.9. . 😉

bounties
7. sep 2023

@luciakardosova ved mne by požiadal. Nemáš nejaký link prosím?

danielassoo
19. sep 2023

Dobry den, neviete nahodou ako casto su seminare, resp. hodiny, na ktoré je potrebne chodit? Kazdu sobotu alebo iba raz za mesiac ?
Dakujem za odpoved.

bounties
Autor odpoveď zmazal
ivka225
19. sep 2023

@bounties To kto povedal? To platilo pocas covidovej situacie.