Rozširujúce štúdium matematiky
Mam veľkú dilemu ...potrebujem pomôcť.....neviem či ísť študovať rozširujúce štúdium matematiky do Nitry alebo Banská Bystrica....prosím poraďte mi ak má niekto skúsenosti ...každá informácia pomôže ďakujem
@panelacikova nemáte žiadne info ako to vyzerá v BB? Bude nás dosť ? Otvoria tento rok matiku?
@bounties Ked pred par rokmi nastupovala v BB moja kamaratka, bolo ich vyse 40 a prijali vsetkych, takze si myslim, ze do 50 by kapacita mala stacit. Ale su tam vraj dost zdeseni nizkou kvalitou, takze neviem. Podla mna maju pravo ocakavat vedomosti na urovni maturity z matematiky na gymnaziu, rovnako ako od dennych studentov.
Tak ja dúfam, že nás príjmu, bez nejakých prijímačiek… s takouto alternatívou nepočítam 😂
Ahojte, neprišlo ešte nikomu nič?
Ahojte, chcem sa ešte opýtať, ci je nejaká šanca, ze nám toto štúdium preplatí napríklad úrad práce, program nestratí prácu... Alebo niečo iné?
@wergilia, aj ja som do BB. Možno budeme spolu. A myslíte, že otvoria, že nás bude aspoň 15?
@panelacikova, aj ja mám, už ti nieco prišlo?
@bounties, to by musel zamestnavatel žiadať.
@luciakardosova to je dobrá správa. Už len vyčkať do 20.9. . 😉
@luciakardosova ved mne by požiadal. Nemáš nejaký link prosím?
Dobry den, neviete nahodou ako casto su seminare, resp. hodiny, na ktoré je potrebne chodit? Kazdu sobotu alebo iba raz za mesiac ?
Dakujem za odpoved.

@ebinka30 ďakujem Ti za odpoveď ☺️