icon

Rozširujúce štúdium primárnej pedagogiky v Košiciach

silviarudi
5. feb 2021

Ahojte! Je tu niekto kto v septembri by začal študovať primárnu pedagogiku v KE?

Strana
z3
bubiky
Autor odpoveď zmazal
bubiky
22. sep 2021

@silviarudi nejake nove info o zápise?

silviarudi
autor
23. sep 2021

@bubiky zatiaľ nič....

silviasofi
26. sep 2021

Ahojte. Tiež nastupujem na rozširujúce štúdium do KE a čakám na ďalšie info. Ešte stále nikto nič nevie? V inej diskusii som čítala, že už majú rozvrh. Tak či náhodou mi niečo neušlo. ;)

bubiky
26. sep 2021

@silviasofi nie neušlo nič 😉, už aj ja som sa čudovala, že BA s ZI zac. 7.10 a KE ešte nič. Tak čakáme ďalej.... Keby niečo kocky, ozvite sa.

silviarudi
autor
26. sep 2021

@bubiky tiež sa čudujem..Dúfajme ,že už budúci týždeň dostaneme nejaké informácie. Ani peniažky zatiaľ netrebalo zaplatiť, však? Len ku dňu zápisu.

bubiky
26. sep 2021

@silviarudi ja som tiež ešte neplatila

silviarudi
autor
28. sep 2021

E-mail!

silviasofi
28. sep 2021

@silviarudi prišiel

silviarudi
autor
12. okt 2021

Už máme rozvrh. Videli ste dievčatá? 🙉

bubiky
12. okt 2021

@silviarudi áno 🌻.....

bubiky
Autor odpoveď zmazal
mela7
16. okt 2021

@majka22101
Dobry vecer,ako to dopadlo? Prijali vas tam na to RŠ primarnej? Lebo ja mam tiez Ing. s DPS, ale neposlala som si tam tento akad.rok prihlasku, lebo mi napisali, ze beru iba Mgr. s DPŠ... Pricom ucim na 2.stupni a mam dorobene RS na druhy stupen...

majka22101
20. okt 2021

@mela7 dobry den, neposielala som tam, nakolko mi tiez povedali ze beru len mgr a ze studium pre mna ing nie je vhodne.

haannka
29. jan 2022

@majka22101 no ja mam ten isty problem...uz mi 2x zamietli ziadost, teda ma neprijali. Ako si dopadla?

dyda12
11. feb 2022

@silviarudi ahoj prosim. Je to studium náročné? Neviem sa rozhodnut ci ist do toho alebo nie. Ako casto prebieha vyucba a skusky? Vdaka

silviarudi
autor
12. feb 2022

@dyda12 zatiaľ v pohode..čoskoro budeme mať 1.rok za sebou..skoro každý víkend prednášky .

dyda12
12. feb 2022

@silviarudi bude sa to dat zvladnut popri rodine a robote? 😀 okrem prednasok je aj vela skusok ci v pohode.?

mariankatb
11. mar 2022

No ja vám každej jednej držím palce na skúškach. A chcem sa spýtať na tie Košice- je tam hra na hud. nástroj, veľa skúšok a seminárok? Tuho premýšľam nad KE alebo SNV od septembra. Poraďte prosím. Ďakujem

jajuska2021
6. júl 2022

@haannka @majka dievčatá ako ste dopadli? Ja som si tento rok poslala do Ružomberka a 23.8 idem na prijímačky. Vy ste sa niekam hlásili. Tiež mám ten problém s ing. Jedine Ružomberok to nerieši. Ale treba robiť prijímačky 🤷🏼‍♀️

jucuska
16. sep 2023

@jajuska2021 Ahoj, prosím ta zobrali ťa do Ružomberka na rozširujúce primárnej pedagogiky?
Začinam v októbri DPŠ na DTI a tiež som Ing. Nevedela som že to bude problém...🙄
Vďaka

jajuska2021
16. sep 2023

@jucuska ahoj áno minuly rok má zobrali robila som skúšky. Ale zápis bol akurát v septembri keď som bola v pôrodnici tak som sa nedostavila a povedali mi že inokedy sa nedá zapísať. Tak má vyškrtli. To bolo minuly rok. Tento rok som to už neriešila. Odkázali mi že sa mám venovat materstvu keď som písala tým profesorkam a na študijné… otvárali aj v banskej Bystrici tento rok. Skús pozrieť. Ja som to nateraz nechala tak.

alienka18
23. feb 2024

@silviarudi ahoj,môžem sa opýtať na štúdium? Je náročné? Aký sú vyučujúci? Aké predmety máte? Bola si aj na prijímačkách? Ďakujem 🙂

Strana
z3