icon

Rozširujúce štúdium primárnej pedagogiky v tomto roku

dida0702
10. mar 2021

Ahojte, neviete, ci sa tohto roku naozaj nikde neotvara rozširujúce štúdium primárnej pedagogiky?
Neviem, ci som vyčerpala všetky možnosti. Ale kde som písala, tak som dostala info, ze neotvaraju😥
Nemáte prosím niektora info,resp. neplánujete tiež ist študovať 2021?
Mam učiteľstvo 2.stupen a stredné školy a toto je zrejme jediná možnosť ako učiť 1.stupeň.
Ďakujem

Strana
z10
dzana68
23. dec 2023

@nastasyk a vy ste chodila na UK na primarne ?? 🙂

dzana68
26. dec 2023

@michalka91 Dobrý deň, vy ste reagovala na moju spravu ze chodite do ZA na rozsirujuce studium - primarna pedagogika ?? Myslim co ponuka detašovane pracovisko komenskeho? Ďakujem 😉

nastasyk
3. jan 2024

@dzana68 dobrý deň, ja chodím teraz na RS primárnej pedagogiky UK, 1.rocnik na detašované pracovisko do Žiliny, ale sú aj v Spišskej a Kodiciach

nastasyk
3. jan 2024

@dzana68 Zatiaľ sa to dá zvládať, veľa predmetov sme mali online a ukončenie len nejaká seminára. Čakajú na ešte 4 skúšky, teraz sa učíme na matiku, je to dosť ťažké, ale hádam to zvládneme... Tak či tak, zdá sa mi to oveľa jednoduchšie ako to čo písala pani čo majú na UMB

monikaj21
4. jan 2024

Ahojte, našla som túto diskusiu. Môžem poprosiť nejaké info ohľadom RŠ primárnej pedagogiky cez UK v Žiline? Hľadala som aj tú skúpinu na Facebooku, ale nenašlo mi ju. (Nenašla som odpoveď už či je súkromná). Zvažujem podanie prihlášky najmä na UK (v RK ma odrádzajú tie prijímačky), ale zas na UK som nenašla, či boli nejaké v minulom roku. Ak tak ako prebiehali. Ďakujem veľmi pekne za info. Robím si taký prehľad kým zverejnia viac info na stránke.

monikaj21
4. jan 2024

@nastasyk môžem poprosiť link na tú skupinu? Ďakujem veľmi pekne. Nenašlo mi ju. :(

nastasyk
8. jan 2024

@monikaj21 ahoj, skupinu máme, ale tam riešime veci z tohto roka, a sme tam len my, aby sme nekomplikovali veci. Primacky na UK nie sú, počas len prihlášku a zoberú Tá. Zápis aj väčšia polka prednášok boli online, aj nejaké skúšky sú online. Tento semester sme boli na prednáškach len jeden víkend, budúci dva, takže ani z práce veľa nevymeskas. Zatiaľ sa to dá zvládnuť, väčšina predmetov bola seminarky, v 1.rocniku máme len 4 skúšky. Druhý ročník je horšie, viac skúšok, plus záverečná praca a štátnice.

monikaj21
11. jan 2024

@nastasyk ďakujem krásne za odpovede a pomoc. 🙂

tortelinka
11. jan 2024

@nastasyk držím palce, mám to za sebou

nastasyk
11. jan 2024

@tortelinka v dobrom závidím, ja sa už tri týždne učím matiku a teda neviem, či to prejdem🙂

zuzudrnda
15. mar 2024

@nastasyk ahoj. Môžem sa spýtať,ako hodnotis štúdium na fakulte v BA? Verím,že matematika vyšla 😉

nastasyk
15. mar 2024

@zuzudrnda Matiku som zvládla, uz aj slovencinu , už len dve práce a 1.rocnik mám za sebou. Hodnotím to fajn, dalo sa to zatiaľ zvládnuť, druhý ročník je náročnejší ..čo sa týka toho, čo nám to dalo do praxe....tak možno matika a slovenčina boli zaujímavé, ale za tých pár hodín príliš toho nezvladnes... Budúci rok je viac skúšok, viac prác plus štátnice a záverečná práca, tak mám trochu strach

zuzudrnda
15. mar 2024

@nastasyk ďakujem za osobnú skúsenosť. Držím palce v ďalšom roku🍀

viktoria3333
26. aug 2024

@nastasyk ahoj, aj ja by som chcela ísť študovať rozširujúce štúdium primárnej pedagogiky do Žiliny ale až budúci rok teraz idem do tretieho semestra na DPŠ, prednášky máme v IPV v Žiline. Každý rok sa otvára toto štúdium? Ja teraz nastupujem ako pedagogický asistent do školy uvidím či mi nepovedia, že potrebujú nejaký iný predmet.

silvika99
20. okt 2024

je tu niekto kto si robil rozsirujuce ked mal titul Ing + DPS?

haannka
21. okt 2024

@silvika99 ja 😉

leaxa
26. jan 2025

Ahojte 🙂 prosim, mate info, ci sa tento rok niekde otvara rozsir.studium PP a ci beru niekde aj bez prijmaciek?

tania378
8. apr 2025

Ahojte, chcem sa informovať ohľadom rozširujúceho štúdia primárnej pedagogiky. Má niekto skúsenosti s rozširujúcim štúdiom primárnej pedagogiky? Prosím Vás, na akú školu odporúčate, aby som si podala prihlášku? (Najlepšie, kde sa nerobia prijímacie skúšky).
Vie mi niekto napísať nejaké bližšie informácie, ako prebieha rozširujúce štúdium ? Ako často prebieha prezenčná/online výučba?

Hľadám niečo také, aby to nebolo náročné a dalo sa to zvládnuť aj popri deťoch, práci a rodine .... Budem veľmi vďačná, za každú radu a odpoveď. Prajem Vám pekný dník 🙂

lucka1999
24. apr 2025
@tania378

Ahojte, chcem sa informovať ohľadom rozširujúceho štúdia primárnej pedagogiky. Má niekto skúsenosti s rozširujúcim štúdiom primárnej pedagogiky? Prosím Vás, na akú školu odporúčate, aby som si podala prihlášku? (Najlepšie, kde sa nerobia prijímacie skúšky).
Vie mi niekto napísať nejaké bližšie informácie, ako prebieha rozširujúce štúdium ? Ako často prebieha prezenčná/online výučba?

Hľadám niečo také, aby to nebolo náročné a dalo sa to zvládnuť aj popri deťoch, práci a rodine .... Budem veľmi vďačná, za každú radu a odpoveď. Prajem Vám pekný dník 🙂

@tania378 kde sa chystáš študovať...? aj ja planujem ísť ale neviem sa stále rozhodnúť

dzana68
24. apr 2025
@tania378

@tania378 Dobry den. Ja planujem od septembea cez IPV primarne ….ponuka to Komenskeho a detasovane ke v Ziline co viem ale aj ine mesta ako Spišska ak sa nemylim a este niektore….

Strana
z10