Rozširujúce štúdium primárnej pedagogiky v tomto roku
Ahojte, neviete, ci sa tohto roku naozaj nikde neotvara rozširujúce štúdium primárnej pedagogiky?
Neviem, ci som vyčerpala všetky možnosti. Ale kde som písala, tak som dostala info, ze neotvaraju😥
Nemáte prosím niektora info,resp. neplánujete tiež ist študovať 2021?
Mam učiteľstvo 2.stupen a stredné školy a toto je zrejme jediná možnosť ako učiť 1.stupeň.
Ďakujem
@dida0702 to isté, sama som zvedavá, ak sa nájde niekto, budem rada
@katrin16 volala som do RK .robia sa naozaj primárky! Všetko treba vedieť co je tam napísané aj z HV aj z TV.ale budu robiť nejaký pripravny kurz na primacky.
Ja idem do Za- UK z BA ma v ziline detasovane...prijimacky som nerobila
@afronikaa ZA má primárne vzdelávanie? Na to idete
@marcestana som to pozerala.... Vyzerá to divoko
@marcestana ano rozsirujuce primarne. Je to UK v Ba a ma ako jedina detasovabe pracovisko v ziline.. nie ale kazdy rok otvara, tento rok otvorili
@afronikaa to je ten IPV Žilina? A dokedy este prijímajú?dakujem
@marcestana nie IPV neotvaralo. Normalna Univerzita Komenskeho Pedag.fakulta v Bratislave. Ma to na stranke...ale prihlasky uz neberu, tusim do konca aprila bolo mozne podat.
@afronikaa dakujem za info
Ahojte baby, chcela by som sa vas opytat ci vam po odoslani prihlasky a zaplateni prveho poplatku prisli dalsie informacie ohladom studia (nastup, zapis) alebo mam pisat durcovej dakujem ;)
@nini_n ani mne nič
..kocky, zacali ste niektore tento rok v BA ?
@sarianna ja začnem, akurát dnes mi prišiel mail
@dida0702 chystáte sa na zápis teraz? Dajte vedieť koho stretnem
Ahojte. Náhodou som našla tento chat, ja nastupujem do ŽIliny a keďže začíname dištančnou formou, bola by som rada keby som spoznala svoje spolužiačky a vzájomne si pomohli🙂 budem len rada, veď v tíme sa robí lepšie;) pekný deň
@romana13071 už prišlo info? Mne do KE ešte nič...
@sarianna zajtra idem
@romana13071 ahoj ides na primarnu do.ziliny? Aj ja som 🙂 7.10 zaciname
@afronikaa ano ano idem 🙂 teším sa
@romana13071 pisem ss
@bubiky info prišlo aj ohľadom zápisu, rozvrh... základné informácie. Skús sa im pripomenúť
Ahojte. Nastúpil niekto do Ružomberka? Ako prebiehali prijímačky?

@marcestana do ba