Stres v tehotenstve a štúdium

20. sep 2021

Dobrý deň, som tehotná študentka, a cítim zo školy stres, bojím sa že študium proste nezvládnem, že toho bude zrazu na mňa veľa, predsa len celé leto som nič nerobila a zrazu niekoľko krát do týždňa od rana do večera skola, k tomu rôzne zadania majú byť.. bojím sa že by som mohla stresom ublížiť bábätku, uvažujem o prerušení studia, ako by ste mi poradili? Aký stres už môže ublížiť ? Ale zase nechcem to zbytočne predčasne vzdať, len teraz začala škola, ale bábätko je pre mňa priorita, vôbec neviem čo mám robiť, preto sa pýtam tu. Zároveň si myslím že nepotrvá dlho, a bude to všetko online formou, a nemusela by som aspoň chodiť po tme domov autom, keďže to nemám úplne najbližšie, je to v cudzom meste v ktorom som bola párkrát v živote, cez koronu som v podstate nikam nešoferovala… mám počkať alebo to hneď vzdať?

295anicka
20. sep 2021

nerozmýšľala si nad individuálnym študijným plánom?

autor
20. sep 2021

@295anicka ešte som sa o tom na škole neinformovala, neviem či by mi ho schválili vôbec… a zase je predpoklad že korona všetko prepne do online režimu, hneď by bolo pre mňa lepšie, keby nemusím riešiť dochádzanie, stravu si brať so sebou, kedže keď príde v tehotenstve na mňa hlad, tak mi je strašne zle … k tomu tie rúška, nizky tlak mám a k tomu cez to dýchať ..

simonka1701
20. sep 2021

no len nie je isté, či dajú zas onlinovú formu vzdelávania, a aj keď ju dajú, tak ju možu o chvilku zrušit...:( podla situácie....