icon

Štúdium na VŠ Levoča

ssima1117
3. júl 2020

Ahojte je tu niekto kto študoval alebo sa chystá študovať na VŠ v Levoči ? Mala by som pár otázok. Konkrétne ide o externé štúdium odbor predškolská a elementárna pedagogika sociálne znevýhodnených skupín.

veronikaa_14
16. jún 2021

@tanyka22 tak ja robím teraz prijímacie skúšky na špeciálnu a potom mám tiež ešte rozdielový skúšky pretože ja prestupujem 🙂

savannka
29. jún 2021

@veronikaa_14 Ahojky, prosim, mozem sa poradit? Vyzera to, ze mas prehlad. Da sa vystudovat v Levoci - Bc. Predskolska a elementarna pedag. soc. znevyhodnenych skupin a potom pokracovat na Mgr. Specialna pedagogika..... ? Alebo takto drzo, co sa tyka pracovneho miesta co sa oplati viac? Ma to ucitel specialnej pedagogiky dnes tazke? Zvazujem vsetky moznosti a mam z toho hlavu ako balon, kedze sa nemam s kym poradit. Velmi pekne dakujem. 🙂

veronikaa_14
29. jún 2021

@savannka predškolská sa dá vyštudovať nie je to ťažké ale myslím si že na Mgr. By si nemohla ísť na špeciálnu pedagogiku 🙂 aj keby ti to bolo dovolené určite by som tak nešla pretože kopu vedomosti a potrebných informácií ti bude chýbať 🙂 učiteľ špeciálnej pedagogiky ma to ťažké pretože pracuje s deťmi ktoré nie sú zdravé je tam potrebná veľmi dobrá psychika pretože tie deti sú citlivejšie a neodporúčam študovať odbor ktorý by ťa nebavil alebo kvôli tomu že je to lepšie platené 🙂 neviem na akej úrovni čo je platené ale rozmýšľaj v takých veciach srdcom či budeš v pohode každý deň pracovať s deťmi ktoré nie sú zdravé 🙂
Ja mám skončenú aj predškolskú a už som mala 3 ponuky do materskej školy taktiež mám aj špeciálnu pedagogiku a tiež som dostala ponuky 🙂 Školu si vyberaj hlavne takú že vieš že ťa to bude baviť pretože učiteľka ktorá nemá rada deti a nebude mať záujem s nimi pracovať tak tam doplatia len deti a ver mi tie to veľmi dobre vycítia 🙂 takže či predškolská či špeciálna záleží od toho ako sa ty nato cítiš a čo si vieš viac predstaviť robiť v budúcnosti 🙂

savannka
29. jún 2021

@veronikaa_14 Ano, rozumiem. Krasne napisane. 🙂 Dakujem velmi pekne za odpoved.

tanyka22
29. jún 2021

@veronikaa_14 krásne napísane a úplne súhlasím. Preto som si aj ja podala na špeciálnu pedagogiku aj keď už som prijatá na predškolsku. Nevedela som sa rozhodnúť ale určite tie vedomosti by chýbali pri špeciálnej pedagogike . Tak dúfam že ma príjmu .

veronikaa_14
30. jún 2021

@tanyka22 ďakujem 🙂 ja také veci a hlavne čo sa týka detí riešim srdcom tie deti zato nemôže ako sa narodia síce majú rodičov ale keď prídu do školy a bude tam učiteľka ktorá išla na špeciálnu pedagogiku len kvôli tomu že je to možno lepšie platené nebudú mať záujem o učivo a štúdium niečo docieliť. Deťom stačí porozumenie, ochota, láskavosť, a motivácia keď je učiteľ ktorí spĺňa tieto kritériá tak budú radi chodiť aj do školy aj sa vzdelávať vybuduje za tú veľmi blízky vzťah k učiteľovi čo oni potrebujú 🙂

A ako si si dala na Bc. Alebo Mgr. Taktiež denne alebo externé 🙂

tanyka22
1. júl 2021

@veronikaa_14 ahoj ja na Bc externe a čo ty ?? A presne tak ako píšeš tie deti za nič nemôžu a dokážu ti tvoju starostlivosť a záujem dvojnásobne vrátiť

sydnyi11
24. aug 2021

@veronikaa_14 tak to budeme spolužiačky🙂

veronikaa_14
24. aug 2021

@sydnyi11 a tiez ides na denné?

sydnyi11
24. aug 2021

@veronikaa_14 nie ja idem na externé

ssima1117
autor
24. aug 2021

@sydnyi11 ideš do Le externé aký odbor ?

oixymna1
25. aug 2021

@ssima1117 ja idem na špeciálnu pedagogiku externe nemám tu niekoho do partie? 🙂

ssima1117
autor
25. aug 2021

@oixymna1 aha ja idem externé ale predškolskú a elementárnu pedagogiku soc.znevyhodnenych.....ide ešte niektooo 😉

sydnyi11
26. aug 2021

@ssima1117 špeciálna pedagogika a pedagogika pre mentálne postihnutých /Mgr./

tanyka22
26. aug 2021

@oixymna1 ahoj aj ja idem na Bc.

ssima1117
autor
26. aug 2021

@sydnyi11 aha super držím palce ja Bc predškolská a elementárna .....

1l9m3v
28. aug 2021

Ahojte, rada by som sa pridala. Mňa prijali na šp.pdg. a šp.pdg. mentálne postihnutých v Levoči. Idem na zápis teraz 2.8.2021 je tu ešte niekto? Neviete ako to bude s prednáškami? Piatky - soboty? Ďakujem za každú reakciu

oixymna1
31. aug 2021

@1l9m3v Ahoj tak to budeme spolužiačky tiež idem na zápis teraz 2.8.2021 🙂 ja začínam prvý rok takže absolutne netušim čo ma čaká...a Odkiaľ si ?

oixymna1
31. aug 2021

@tanyka22 a ideš teda na tú špeciálnu ? odkiaľ si nieste dievčatá nahodou niekde na Fb? nech sa nám ľahsie komunikuje ???

tanyka22
31. aug 2021

@oixymna1 ahoj ano idem na špecialnu tiež prvy rok kludne možme aj cez FB mas sukromnu spravu odomna

tanyka22
31. aug 2021

@1l9m3v takze sme zatial 3 co zaciname ;)

ssima1117
autor
31. aug 2021

@tanyka22 tak to máte baby super že ste sa nenašli hahah .... Ja asi uvidím kto kde ako vo štvrtok na zápise keďže tu nejde nikto na predškolskú .... Hahahh tak držím palce nech sa nám všetkým dariiii

1l9m3v
31. aug 2021

@tanyka22 Ahoj, ja som z KE ... som rada, že je nas viac 🙂 vieme si dávať echo

1l9m3v
31. aug 2021

@oixymna1 Ahoj, idem na šp.pdg., ja predškolskú mám takže začínam odznova na špec. a možme na fc. len ja neviem ako sa tu posiela súkromná správa 🙈

tanyka22
31. aug 2021

@ssima1117 ano je to fajn no urcite sa najdu baby aj na tvoj odbor popripade prezencky by mali byt rovnako piatky soboty tak mozno sa aj tak stretneme

varmi
2. sep 2021

Ahojte, ide niekto študovať Špeciálnu pedagogiku do Ružomberka? Externá gorna štúdia? 1.rok Bc.?

katkaknapi
16. sep 2021

@oixymna1 ahoj. Mala info. Okrem prihlášky na štúdium sa robia aj skúšky. Ja rozmýšľam o rok si dať prihlášku. Dakujem

majkykyy
31. máj 2022

@ssima1117 dobrý deň chcem sa spýtať či ste nastúpili a či ešte študujete?

ssima1117
autor
1. jún 2022

@majkykyy áno študujem nastúpila som

maminkalaurinka
20. nov 2022

@ssima1117 ahojte baby, prosím je tu niekto čo študoval , či študuje špeciálnu pedagogiku a pedagogiku mentálne postihnutých -externa forma.....chcela by som nastúpiť ale do Ružomberka....vedel by mi niekto poradiť, pomôcť...... Ďakujem krásne 🙂