icon

Učiteľstvo pre primárne vzdelávanie Trnava - externe

maruhalu
4. nov 2022

Ahojte, rada by som sa spojila so študentkou učiteľstva pre primárne vzdelávanie v Trnave, externá forma. Študujem bakalára na inej univerzite, snažím sa nájsť na magisterské štúdium lepšiu alternatívu. Dozvedieť sa, či mi to bude stáť za dlhé dochádzanie. Zaujímalo by ma, ako často je vyučovanie, či sa chodí do školy v piatky aj soboty. Aký je prístup pedagógov? Záleží im na študentoch? Mávate rovnaký predmet viackrát za semester alebo sú to iba jednorázovky (napr. 8 hodín v kuse a potom celý semester nič, skúška v skúškovom)?

Strana
z2
toffifee0902
21. sep 2025
@minnie30

@toffifee0902 u neho je výhoda tá, že si poriadne sprav poznámky, neviem, či aj vám posiela videoprednášky, ja si zapíšem všetko, čo vraví a na teste to môžeš všetko použiť, čo si prinesieš, ale musia to byť tvoje poznámky. Aký máš teraz predmet?

@minnie30 ale počítať človek musí vedieť keby to bolo len o teórii a matematike prvý stupeň . 🤣

katkakuch1
22. sep 2025
@toffifee0902

@minnie30 ale počítať človek musí vedieť keby to bolo len o teórii a matematike prvý stupeň . 🤣

@toffifee0902 počítanie? Čo tam počítate prosím ťa? Akože reálne, lebo ja som teda končila minulý rok a vôbec si nepamätám, že by tá matematika bola taký masaker 🤭😁😁 a Pokorný je perfektný vyučujúci 😍

minnie30
22. sep 2025
@katkakuch1

@toffifee0902 počítanie? Čo tam počítate prosím ťa? Akože reálne, lebo ja som teda končila minulý rok a vôbec si nepamätám, že by tá matematika bola taký masaker 🤭😁😁 a Pokorný je perfektný vyučujúci 😍

@toffifee0902 mala by si vedieť o stupeň viac , ako študuješ, ja študujem primárne, takže 2. stupeň, ale je pravda, že je to zložito popísané- vysokoškolsky.
@katkakuch1 ja som teraz v zimnom semestri napríklad počítala, tie desiatkové sústavy, dvojkové atd

anonym_2e1b73
22. sep 2025
@katkakuch1

@katkakuch1 ty si končila minulý rok ? A máš prosím ta na predaj materiály , poznámky a skriptá ? Veľa študentov predáva ale len na Bc . Potrebujem druhý stupeň ♥️

katkakuch1
24. sep 2025
@minnie30

@toffifee0902 mala by si vedieť o stupeň viac , ako študuješ, ja študujem primárne, takže 2. stupeň, ale je pravda, že je to zložito popísané- vysokoškolsky.
@katkakuch1 ja som teraz v zimnom semestri napríklad počítala, tie desiatkové sústavy, dvojkové atd

@minnie30 ahaaa tie sústavy.. no to sme mali ešte na strednej škole na informatike, preto som s tým nemala problém ale tak áno.. to už je trochu ťažšie ..

katkakuch1
24. sep 2025
@anonym_2e1b73

@katkakuch1 ty si končila minulý rok ? A máš prosím ta na predaj materiály , poznámky a skriptá ? Veľa študentov predáva ale len na Bc . Potrebujem druhý stupeň ♥️

@anonym_2e1b73 mrknem to v akom je to štádiu a dám vedieť 🙂 lebo veľa veci som mala v starom počítači a ten mi odišiel.. 🫣

lenkaaa25
22. nov 2025
@pawvla

Ahojte ja študujem predškolskú a elementárnu pedagogiku v Trnave, čo mi kamarátky spomínali prvý stupeň je dosť náročný... škola býva iba v sobotu, na stránke školy si môžte pozrieť aj rozvrh. Ja sa chcem opýtať, nenájde sa tu niekto, kto študuje primárne na inej škole? V Ružomberku? Chcela som vedieť ako to prebieha tam. Ďakujem.

@pawvla Ahoj. Prosím Ťa, ako si dokončila školu? Bolo to veľmi náročné?

Strana
z2