Ako ste zvládli externé štúdium na VŠ popri materskej?

mtdk
31. aug 2019

Ahojte, zaujímalo by ma, ako ste zvládli VŠ popri materskej, ako často ste chodili na prednášky a koľko Vás vyšiem napr. 1 trimester aj so štúdijnými podkladmi? Príp. Čo ste študovali. Ďakujem za odpovede

pininka1
31. aug 2019

Tiež začínam teraz od septembra a som zvedavá ako to bude vyzerať, máme tri deti a prednášky by mali byť len v sobotu. Už teraz som si za super cenu kúpila cez bazos knižky ktoré mi bude treba od pani ktorá skončila rovnaký odbor.

pertu
31. aug 2019

Ja zacinam 3.rocnik prava, minuly rok som chodila len na skusky, v tehotenstve a po porode som ine nestihala, ucenie bol teda des, lebo dieta vyzadovalo vacsinu mojej pozornosti. Myslim si, ze tento rocnik bude este horsi a uvidim,dokedy saa bude dat studovat. Poplatok je 490€ za rok, studijne materialy cca 100€,ale to som este pracovala,teraz si. Max vytlacim vypracovane otazky,lebo z rodicaku ucebnice asi tazko.

liz_lemon
31. aug 2019

trimester? :D

c_est_la_vie
31. aug 2019

Zalezi co studujes, kolko mas deti, aku podporu v rodine. Ja mam napr narocnu pracu a zavidim maminam na materskej, ktore si cas vedia lepsie zmenezovat. Ja po 10 h v robote, cestovaniu do prace a domov som rada, ze sa osprchujem, najem a lahnfm na gauc. Navyse musime aj praxovat cize cela dovolenka v tahu. Ale zvladam, aj ked horko tazko.

mtdk
autor
1. sep 2019

@liz_lemon haha semester :D :D :D

kasokri
1. sep 2019

@mtdk ahojte. A skúšky ste ako mali cez týždeň alebo soboty?

lenkabaldar
10. mar 2020

Ahojte, prosím Vás je tu niekto kto sa venuje písaniu seminárnych prác? potrebovala by som poradiť, ďakujem