Ahojte, nemôžem nájsť vlakno ohľadom tohoto ale nedávno som bola na gastre a jediné čo mi vyšlo bola laktóza. Testy boli robené zo žalúdka a nie z krvi. Teraz som bola na alergologii a mala som reakciu na histamin… som z toho mierne zmätená :D mám si dávať pozor na to čo zjem aj mimo mlieka alebo ako? Čakám ešte na výsledky krvných testov a potom budem vedieť všetko ma 100%? Kto mi bude vedieť povedať čo znamená tá reakcia na ruke, bezvýznamné reakcie som mala na takmer každú latku. tak budem vďačná za každú odpoved ❤️
presne tak, histamin sa "picha" ako testovacia/porovnavacia/kalibrovacia latka pri alergo testoch na ruke, ci na chrbte. Tato reakcia neznamena histaminovu intoleranciu. mne histaminku zistili z krvi z testov na potravinove intolerancie. Zaujimave je, ze mi vyskocila aj pri DNA testoch 🙂
@danielahamar och :D chvala bohu 😂 ďakujem už som mala hororove scenáre ako nebudem môcť papať to čo ľúbim 😅🙈😂
@sheerryy ale čoby môžeš,ale malo by to následky 😅
to je len kontrolna cast ci bol test urobeny spravne a koza reaguje ako ma
@danielahamar áno viem :D mala som take obdobie že som nemohla jesť všetko čo obsahuje histamin 😅 ale to preslo a skočilo to len s laktozou našťastie
@sheerryy u môjho stredného je to z laktózy HIT, ale aj tak mlieko nemôže ďalej, len krv sa zbláznila😂
Ak hovoríme o bodke na ruke pri koznych testoch, to je výsledok toho,že koža reaguje, nie že je HIT diagnóza. Teda tak to poznám ja