Hodnoty histamínu 6,28

veronikadobrota
16. jan 2025

Ahoj hodnoty mám histaminu 6,28 z krvi
Ake ste mali vy?
Su to hodnoty hist. Intorlerancie dakujem

gabilopatka
16. jan 2025

@veronikadobrota je to zvýšená hodnota a môže naznačovať hit intoleranciu

slavomira236
16. jan 2025

@veronikadobrota a dao ma ake? Je dolezita vuska dao enzymu ktory rozklada histamin. Tiez dao funkcia

matulya
16. jan 2025

@veronikadobrota skoro 10 som mala pri posledných testoch z krvi

matulya
16. jan 2025

Diaminooxidázu som myslela

ema22270
31. jan 2025

Ahoj, nechcem byt nejaka rypacna ani mudra, ale skus si pozriet nejake videa od prof. Jesenaka, on je odbornik na alergie a imunitu, robi v Martine bol uz aj v tel. aj chodi do roznych relacii diskutovat. Co sa tyka tychto testov na intolerancie, ono su vsetky take nerelevantne, pretoze moze ti vyjst hocico, ale dolezite je ako sa citis, co konkrétne tebe robi zle, ake mas prejavy, lebo mozes si aj urobit nejake testy konkretne podla potravin, tam ti vyjde aj 100 potravin, ze ti vraj robia problem. A co potom. Treba si vsetko odsledovat na sebe. Syn je alergik na vsetko, hlavne pele, potom potraviny orechy,,ovocie kukuricu atd. Aj plesen a zvierata. Mal zvyseny aj histamim, ale vraj to nic neznamena mal asi hodnotu 2.5.. u vsetkych alergikov je zvyseny histamin
To iste aj mlieko.. nemam to brat ako relevantny papier, ktory mi hovori ze nemoze jest mlieko, to sa velmi tazko zistuje tam ide o tie jeho prejavy, keby mal hnacky atd to je zas nieco ine.
Testy na alergiu mas ok? Nemas ziadne alergie?