icon

Vegánsky puding pre deti s alergiou

michaela_krasna
27. okt 2025

Dobrý večer,robil niekto Vegánsky puding z dm pre dieťa s alergiou na mliečnu bielkovinu? Vyvolalo to alergickú reakciu? Či to vôbec kupovať...

anna777115
27. okt 2025

Ja, robievam doma normalne ako obyčajny, len pouzivam alpro mlieko.

michaela_krasna
autor
27. okt 2025
@anna777115

Ja, robievam doma normalne ako obyčajny, len pouzivam alpro mlieko.

@anna777115 takže vsetko v pohode? No super,vyskúšam. Lebo naša malá akosi slabo priberá. Nechce jesť veľakrát obed,mlieko nemôže. Takže stále experimentujeme čo by asi chcela jesť a už som ztoho na nervy 😏

anna777115
27. okt 2025
@michaela_krasna

@anna777115 takže vsetko v pohode? No super,vyskúšam. Lebo naša malá akosi slabo priberá. Nechce jesť veľakrát obed,mlieko nemôže. Takže stále experimentujeme čo by asi chcela jesť a už som ztoho na nervy 😏

@michaela_krasna Však normalne všetko robim s rastlinnym mliekom. Zemiakovú kašu šĺaham s alprom a rama maslo kocka. Z tej ramy v kocke robim normalne aj pomazanky.

michaela_krasna
autor
28. okt 2025
@anna777115

@michaela_krasna Však normalne všetko robim s rastlinnym mliekom. Zemiakovú kašu šĺaham s alprom a rama maslo kocka. Z tej ramy v kocke robim normalne aj pomazanky.

@anna777115 ja dávam všetko kokosové,sójové naša milejdy tiež nemôže. Ak máte este tipy kľudne píšte 😁 aj ja používam rastlinné maslo. Len dcéra strašne s jedlom vymýšľa. Skúšala som jej dať obyčajnú kokosovú nátierku(ako lucina)a vôbec to nechce. Skúšam to viac krát samozrejme. nic..takže kľudne mi napíšte nejaké tipy.čo u Vás ešte "ide" 😄

anna777115
28. okt 2025

Tak, ja mam už veĺku babu, puberťačku a varim všetko normalne z ovseneho mlieka Alpro,smotany rama a masla rama. V obchodoch vyberam vsetko s označením vegan a pri ostatnych veciach pozeram zloženie. Algereny su vyzna cene hrubym ciernym pismov. V restikach su alrgeny ocislovane a 7 je mlieko. Takž, treba sa s tym naucit žit.

michaela_krasna
autor
28. okt 2025
@anna777115

Tak, ja mam už veĺku babu, puberťačku a varim všetko normalne z ovseneho mlieka Alpro,smotany rama a masla rama. V obchodoch vyberam vsetko s označením vegan a pri ostatnych veciach pozeram zloženie. Algereny su vyzna cene hrubym ciernym pismov. V restikach su alrgeny ocislovane a 7 je mlieko. Takž, treba sa s tym naucit žit.

@anna777115 Ďakujem ☺