Aké je to pracovať v Tescu na pokladni?

lenkavrananova
29. apr 2013

ahojte chcem sa spytat na vaše skusenosti s pracou v tescu pri pokladni mala by som možnost ist pracovat tak len chcem vediet na čo sa mam pripravit dakujem za odpovede.

lenka.s
29. apr 2013

ako brigada super, clovek vypne myslienkovy pochod a vystavi sa fyzicky, ako praca ... neviem, zavisi aj od mzdy ... urcite musis ratat s tym, ze budu dni, kedy budes pracu nenavidiet a dni, kedy ju budes mat rada, obdobie po vyplacani socialnych davok je drsnee, okolo sviatkov tiez nic moc, clovek sa citi ako zbity pes, urcite sa priprav na pracu na zmeny, pripadne aj v noci, cez sviatky a tak ...

li_la
29. apr 2013

No robila som tam a už by som asi nikdy v živote nechcela. Plat alebo ako to nazvať nič moc, teda skôr nič ako moc, ľudia boli nervózni, správali sa, ako keby som ja mohla za to ako je uložená zelenina. Vyčerpalo ma to maximálne, peňazí som nakoniec dostala ešte menej, ako som mala, výplatnú pásku som nedostala (resp. dostala s pol ročným odstupom), tak je jasné, že som to už potom riešiť nebola... Najlepšie zmeny boli podľa ranné, vtedy chodili robotníci na rožky, pivko a tresku a dlho bol aj kľud a potom ešte večerné alebo nočné. V každom prípade lepšie ako žiadna práca.

gabka003
25. okt 2023

Manko tesco

bimbambim
25. okt 2023

Ja zvažujem zas obchod jednota za pokladňu.cakam ešte na jednu ponuku ktorá by mi viac vyhovovala ako byť za pokladňou