Ako na hemeroidy?

miska1988135
14. okt 2013

Prosím poradťe. Mám hemeroidy, nie silné ale je to dosť nepríjemné. Iba bolestivé, ziadna krv. Už som skúšala vsetko mozné, dubovu koru, kostihojovu masticku z Justu, krem z lekarne, Mastu čapíky. Nechcem to prehánat s tými krémmi, aby to neako neuškodilo dieťaťu, len neviem co dalej. Snazim sa o to starat, ale aby som sa cely den od vecera do rana venovala tým hnusným neprijemným hemeroidom tak to nie. Čo zabralo vám? Nechcem aby boli silnejsie, a nechcem s tým ist k dr. Iba v núdzovom prípade :(

danka2105
14. okt 2013

Ja som skusala vselico mozne a jedine co mne zabralo bola masticka Procto-glyvenol ( odporucana porodnikom). Taktiez zabrala kazdemu komu som ju odporucila. Drzim prsty...je to fakt neprijemne.

babaker
14. okt 2013

ja som sa v akutnych stavoch snazila vyhybat vlaknine aby som ich zbytocne nedrazdila. (aj ked za normalnych okolnosti je moje strava bohata na vlakninu). Snazila som sa vela pit - voda, nesladene caje, pridavala som si lanove semienka do jedla. Ani mne vtedy nezaberali masticky,kremiky, skor mi pomahali sedave kupele v dubovej kore.
Zo stravy si pamatam obycajne biele rozky,palacinky pecene na suchej panvici 😉

paula285
15. okt 2013

Najlepšie je povedať o tom svojmu gynekologovi , mne tiež žiadne maste ani kúpele v cajoch nezaberali. Doktorka mi predpisala tabletky detralex. mozu sa užívať počas celého tehotenstva .. od tedy čo ich berem ani neviem že mám hemeroidy 🙂 a mám ich vonku asi 5 už , ale nebolia ani nekrvacaju 😉 .. a hlavne treba pit veľa vody a jesť jablká , alebo iné ovocie (hrozno , slivky.. ) 🙂

m_ij_ka
15. okt 2013

hemostop gel je tiež veľmi dobrý

katarina1984
15. okt 2013

Skus mast avenoc... mne zabrala za dva dni ... je to homeopatikum a moze sa v tehotenstve

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre