AKo objednať z Mimoreshop?
Prosím vás neviete ako sa objednáva cez mimoreshop pýta tam stále nejaký kupón a nevieme ak ho získať ďakujem
Ahojte baby teraz som natrafila na mimoreshop.. Co to je vlastne za stránku?
No inak aj mna to zaujima,az podozrivo lacne veci,a celkom schopne,aby nam nevybielilo ucty..😂😂
@lea43 haha 😂😂citala som aj recenzie a ze vsicko v pohode došlo spokojnosť neviem 😂napriklad ked som dala zaplatiť dalo mi tam masterkard kartu a ja mam visa, dala som číslo karty vsetko a odoslalo a objednávala som to minuly piatok a stale ukazuje ze cakajuce a peniaze nestrhlo neviem fakt😂
Netuším ešte som o nej fakt nič nepočula a tie ceny sú nízke.. Dokonca by som povedala ze lacnejšie než na ali alebo ebay.. Len ci to je aj dôveryhodné
Ahojte @lea43 prosím vás už Vám stiahlo peniaze z uctu keď ste objednali cez mimoreshop ? Ja som našla zahraničné recenzie ktoré boli veľmi negatívne , kde ste prosím našli spoko recenzie? Tak tiež som z tamade objednala včera večer a dnes mi z uctu stiahli 4 násobok sumy ktorú som mala platiť . Hneď som informovala moju banku a čakám ako sa to bude riešiť. Po prihlásení na eShop sa tento nakup neda zrušiť ani nijak stornovať. Tiež mi bolo trochu zvláštne že mi po prihlásení alebo nákupe neprišiel žiaden potvrdzovaní email ani som nepotvrdzovalo platbu ešte sms kódom, pravdepodobne sa jedna o podvodný eShop.
@blaskovamartina áno všetci to píšu ze im veľa peňazí stiahlo
@blaskovamartina ja neviem,nic som si ja neobjednavala cez tjto atrabku len som sa informovala,skuste pisat tym co objednavali cez tu stranku

Ja som tiez nad tým maturovala nakoniec som klikla na odhlasit / pod tým ako pýta od teba kod/ a potom ma uz nviedlo dalej bez problémov ak by ti to nešlo ozvi sa