Ako to funguje s preberaním balíka na dobierku?
Baby chcela som sa spýtať , objednala som si tovar tu z koníka keď mi ten balíček dojde môžem si najprv skontrolovať či mi vlastne tá osoba poslala vec čo som si objednala? A potom zaplatiť keď je balíček v poriadku? či takto to nefunguje? Balíček je na dobierku...
určite sa skor skontrolovat nedá!! 😖 Musíš najprv vyplatit,a po otvorení,ak tam niečo nie je už len kontaktovat predavajúceho,a už je to len na vás 🙂 Naša pošta to neumožnuje 😖
Skontrolovať balík pred zaplatením nie je možné. Najprv musíš za balík zaplatiť a to, že ho otvoríš potom pred poštárkou neznamená, že jej ho môžeš vrátiť. Mne sa tiež teraz toto stalo, že som si objednala cez bazár, objednávala som si chodítko a prišlo mi odrážadlo, no poštárka mi ho nechcela zobrať späť nakoľko už bol balík otvorený a zaplatený. Otvorený balík už späť nezoberú, aj keď doručovateľka na vlastné oči videla ako ho otvárate. Treba to potom riešiť len z predávajúcim. Mne čo sa teraz stalo tak mi povedala predávajúca, že keď to nie je chodítko tak to predajte. Teraz nemám ani 9 € ani tovar. Napísala som jej síce, že jej idem tovar poslať späť , no nesúhlasila. Balík bol už zaplatený, peniaze dostane a to jej stačilo. To prečo vydávala tovar za niečo iné nepovedala.
Takže ak nedostaneš to, čo si si objednala tak to treba reklamovať u predávajúcej alebo tovar predať niekomu inému.

Podla mna to tak nefunguje, asi sa to skontrolovat neda, ale to je len moj nazor, overene to nemam