Ako vyhnať ducha a zbaviť sa zlej energie?

jajo333
9. apr 2013

Ako tak citam, touto otazkou sa zaobera mnoho ludi po celom svete. Mali sme v dome ducha, pozvali sme farara, no nic sa nezmenilo.. Po jeho odchode to pokracovalo dalej.. Preto sme sa rozhodli, nas novy dom predat, ale zial, kupca sme nenasli.. Nevedeli sme co dalej, boli sme na nervy..Deti sa nevedeli ucit, s manzelom sme sa hadali a v dome sa dialy zvlastne veci..velmi zvlastne. Predtym sme fungovali, ako vzorova rodina, boli sme stastny a vsetko bolo krasne... Neverila som nikdy na duchov ani nic podobne, no potom sa vsetko zrazu zmenilo a moj nazor tiez. Predstavte si, ze vecer pozerate film a kazdu chvilu vidite v izbe tiene, v noci buchot v predsieni a skrabanie, ako klincom po zeleznej brane...des a neprajem to najvacsiemu nepriatelovi.. Navstevy k nam prestali chodit, ludia sa nam vyhybali. Nasli sme na internete jeden pristroj, povedali sme si, ze skusime aj ked sme neverili, ze pomoze.. Vola sa to Spirits Remover, keby niekoho zaujimalo tak sme nasli na stranke Prisiel nam asi za 6 dni.. Manzel ho namontoval na stenu v obyvacke.. Vysledok? Zmenil sa nam zivot, vsetko to zmizlo okamzite...odvtedy kludne spavame a vsetko je zase ako predtym. Dokonca uz ani to zariadenie nepouzivame, vsetko zmizlo, dufam uz navzdy, klop,klop,klop... Dufam, ze moj prispevok pomoze dalsim, zvolit spravny postup, pri rieseni tohoto problemu.. Vela stastia prajem..

vejula
9. apr 2013

@jajo333 tak to je velmi nenapadna reklama... Také kraviny ako rušičky zlych energii, len vytrieskaju z človeka peniaze. Nech mi niekto vysvetli ako taka rušička zlej energie funguje.... som zvedava

acer11
9. apr 2013

😀 😀 😀

sissy27
9. apr 2013

@jajo333 škoda že zdravý rozum sa nedá objednať cez net, to by bolo ušetrených prachov pre niektorých 😀 😀 😀
že sa ti chcelo písať taký elaborát a strapniť sa, si mohla radšej niečo užitočné robiť 😎

domak2
9. apr 2013

@sissy27 veru mozno nabuduce prida inzerat www.zdravyrozum.sk 😀 a mozes si objednat bud tabletky alebo gel na vtieranie do vlasov haha 😀

ssisska
9. apr 2013

Ja by som tiez chcela varovat vsetkych co maju radi horory.Ja som tiez bez problemov pozerala horory a niekedy aj sama.Ale ten posledny co som videla ,tak to som dost olutovala a uz nikdy v zivote nechcem uz ziadny vidiet.Bola to poriadna priucka a ja som rada ,ze som sa z toho dostala.Ked totiz horor skoncil citila som v dome neaku pritomnost a pocit to bol dost neprijemny.Chcela som si pustit hudbu ale dvd mi prestalo fugovat a radio tiez.Chcela som ujst z bytu a ist proste prec.Bolo to hrozne.Nespala som celu noc.To neprijemne obdobie mam uz za sebou ale trvalo dobre 3 tyzdne.Takze velky respekt a uz ziadne horory!

asfodelka
10. apr 2013

ja sa cudujem ze tie reklamy tu plesnu tak okato. to nie je lepsie urobit si este jeden falosny nick a z toho odporucit ako odpoved na otazku ten pristroj ci co je to?
ja som dala nad vchodove dvere do bytu na magnet maly kovovy kriz a nic zle dnu nemoze 🙂 kamoska ma kriz zvnutra nas dverami tak sme sa smiali ze od nej nemoze nic zle odist 🙂))

ssisska
10. apr 2013

Ja by som si do bytu uz len k ucte k Jezisovi Kristovi nikdy nezavesila ziadny kriz ani krizik.Pretoze kriz je symbol ukrizovaneho a mrtveho Jezisa.To uz radsej obraz alebo maly zaramovany obrazok Krista ale ziveho bez utrpenia na krizi.Nechcem sa tu velmi rozpisovat ale kriz do kostolov nepatri,je to neucta k Bohu,ktory nas vykupil za nase hriechy.Vsetko je to jeden podvod a kostoly zariadovali uz v davnych dobach temni iluminati,ktori ani z daleka nesluzia Jezisovi ale niekomu uplne inemu.
@asfodelka

asfodelka
10. apr 2013

@ssisska ta ja Ti neviem ale kriz je znakom spasy, nie utrpenia.

ssisska
10. apr 2013

Ale boh je na krizi zbicovany,zubozeny a hlavne mrtvy.A este k tomu s ubolenym a utrapenym vyrazom v tvari.Takto si krestania uctia Boha?

vejula
10. apr 2013

Podla môjho nazoru nas nemôže od zleho uchraniť žiaden predmet. A to som veriacia kresťanka katolička, napriek tomu neprikladam žiadnemu predmetu či obrazu, nedajboh rušičke zlych energii žiaden nadpozemský význam. KEd mam strach tak verím, že jediny kto mi môže pomôcť je Boh, ktorý je živý medzi nami a nieje obmedzený do žiadneho predmetu. PREto prosim priamo jeho aby ma ochranil

asfodelka
10. apr 2013

@ssisska ak sa na to chces pozriet takto tak sa pozrime na obrazy kt.odporucas Ty. uctievas ich? tak sa mozme zasmiat lebo tam isto nie je namalovana ani panna Maria, ani Jezis a uz vobec nie Boh, lebo su to idealizovane typy ludi ktorych si ludia vybrali aby dali aspon nejaku podobu tomu v co veria.
to vies my krestania sme uz raz taky, oslavujeme smrt lebo dava vecny zivot. hroza co i len pomysliet. 🙂
ale ak chces lepsiu odpoved tak skus nejakych teologov preco je kriz symbol ktoreho sa boji zlo, lebo stale ked sa hovori o nejakej ducharine, exorcizme a podobne najdes tam kriz.

asfodelka
10. apr 2013

@vejula ja ked som ako decko mala prejst do babinho domu cez tmavu zahradu a popri sope, pivnici atd tak som si stale hovorila Davidov zalm... aj keby som kracal tmavou dolinou nebudem sa bat zleho lebo Ty si so mnou.. celkom srandovne spomienky.

irriss
10. apr 2013

a co takhle cesnek??a husi pericko? 😎

palinkovamaminka
10. apr 2013

baby neviem o co vam ide. ved je to len za 1199Eur, no nekupt to 😀 😀 😀
ale su tam aj lacnejsie, len ci tolko duchov vyzenu.... 😕 😕

domak2
10. apr 2013

@irriss ale obycajne nezaberaju, jedine zo stranky www.cesnek-a-husi-pericko.cz 😀 😀 😀 tie su overene a jedine spravne 😀

ssisska
10. apr 2013

@asfodelka
Vies neviem ci si si to vsimla,ale ziadne ine nabozenstvo nepouziva ukrizovanu mrtvolu ako svoj symbol.Na to ,ze su krestania veriaci je to trochu drsne nie.A pisala si ze ukrizovanie Jezisa je nieco ako symbol spasy.Ano?Ved ani Maria jeho matka neverila ,ze Jezis umrety na krizi bude este niekedy zit.Za symbol spasy a vykupenie nasich hriechov v kostole by sa mal pouzivat symbolizmus obrazov a soch kde Jezis vstava z mrtvych a vstupuje na nebesia a nie ako umiera ma krizi!

asfodelka
10. apr 2013

@ssisska pozri, ak mas nejaky problem s vierou chod za Vasim fararom, isto Ti pomoze viac ako ja 🙂 vela by si chcela odo mna, ked myslis ze viem v co verila Maria pre 2000rokmi. to dnes nikto nevie. do tejto temy som sa zapojila vramci srandy a nie aby som riesila symboly.

jajo333
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
habsburgse
10. okt 2014

Dobrý večer.
Ak má niekdo problém s duchmi alebo inými entitami nech ma kontaktuje.Pnúkam bezplatne riešenie a návštevu v rámci celej Bratislavy.Profeionálne,žiadny amatér.

titinka9
18. máj 2015

@jajo333
https://www.facebook.com/groups/636206496479246/

Sme tím ľudí, ktorý sa zaoberá pátraním po paranormálnych javoch. Naša skupina sa volá Slovak ghost hunters SGH. Chodíme po rôznych miestach, ktoré sú späté s históriou. Nie sme žiadna sektárska a ani iná záujmová skupina. Bolo o nás písane aj v tlači - Chvíľka pre teba, a v máji začne naše príbehy, ktoré sme zažili uverejňovať aj magazín - Záhady a mystériá. Našim cieľom je nahrať ducha na nahrávku najlepšie v nočnom prostredí. Používame kamery, nahrávacie zariadenia, špeciálne fotoaparáty.
Potrebujete v niečom poradiť?Máte miesta ktoré môžeme preskúmať? Obráťte sa na tím SGH radi vám Vaše otázky zodpovieme.
( slovakghosthunters@gmail.com )
Teamleader SGH: Matej Cích
Členovia SGH : Alexandra Gajdošíková Dávid Csóka, Maťullka Hoďánková, Baška Vachálková, Martin Harmy Harmat a Zdenko Cích (IT člen).

radi odpovieme na akekolvek otazky

gustavo7910
26. sep 2015

@jajo333 Ahoj jajo,poslala by si mi konkrétny link ? Neviem ten prístroj nikde nájsť... tiež máme tento problém...
Ďakujem

jajo333
autor
26. sep 2015

Ahoj. Uz to neviem najst, ale skus napisat cloveku co robi s energiamy .. stranku ma www.shamballa1024.sk

111kiki11155
17. feb 2016

Ahojte mám menší problém asi rok dozadu som zahliadla stín (ludsku siluetu ) pripisovali sme to aj že mamina starenka zomrela a vyrastala v tomto dome tak sa prišla rozlúčit lenže poslednu dobu začínam mat paralyzovane sny všetko ako skutočnost len sem tam vidím ako mi niekto ide pri posteli a nemôžem sa ani nanho otočit akoby mi tlačil hlavu na bok a dnes som sa zobudila so slzami v očiach celá roztrasená už neviem čo mám dalej robit akonáhle je nas v dome viac tak sa nič nedeje ale ked je iba 1 osoba doma tak hotove peklo zatial len ja a mama máme s týmto skúsenosti poradte niečo

jajo333
autor
21. feb 2016

skus oslovit shamballa1024.sk

iwwwka
30. dec 2021

@habsburgse je to este aktualne?

iwwwka
26. jan 2022

@habsburgse este je to prosim aktualne?

mriab8888
14. jan 2024

@gustavo7910 ahoj,mám problém,že vidím duchov,nevieš ako na to,aby som ich nevidela ? Dakujem

mriab8888
14. jan 2024

@jajo333 Ahoj ,tiež vidím duchov,kde zoženiem ten pristroj prosím ? Ďakujem