Akou farbou vymalovať detskú izbu? Máte tip?
Tento rok sme sa rozhodli že našim deťom DIANKA 5 r SEBASTIAN 2r vymalujeme detsku izbu kedže menime okno no neviam sa rozhodnuť aku farbu prichadzaju do uvahy teple nejaka marhulkova či niečo do oranžova...... a či dať nejaku borduru zasa nechcem take detičkovske lebo dufam že im to vydrži na dlhši čas ten menši rad maluje po stenach no dlhši čas nedal nijaky autogram hadam ho to nechyti ma niekto nejaky napad alebo maloval detsku izbu či su nejake intern. stranky kde ma kopne nejaka muza,????????? 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞

•
2. nov 2008nemas zaco, i ked tam su izby aj pre skolakov... nevadi ked najdem iny styl dam ti vediet...
0
no na strane 48 49 alebo na strane 50 51 ten stol mas v mnohych farbach a hlavne je to pre PC na pod hlavnou doskou je kulisava doska na klavesnicu a skrinka jedna je na centralu takze vlasne ani neuvidis poriadne ten pocitrac 😉
ahoj,obnovila som tému-----chceme urobiť detskú izbu pre synka,má 3,5 r. ,izba má odhadom 4x2m,veľa sa tam nezmestí,hľadám inšpiráciu aj rady ako na to,hlavne čo mu tam dať ,aby to nebolo preplnené ale zároveň sa tam zmestili jeho hračky,bude tam posteľ a komoda na oblečenie,hľadám nejaké šikovné poličky,skrinky pre hračky a rozmýšľam,či mu už tam dať nejaký písací stolík alebo nie,ak áno,tak aký,zatiaľ má len ten plastový so stoličkou...ak máte nejaké tipy alebo fotky v albume,tak poraďte,ďakujem 😉
My sme prvú detskú spravili deťom v novembri 2008. V albume mám aj foto. Hore sme dali modrú farbu a dole akú do oranžova.. .Akože piesok a more alebo piesok a nebo... Preto v takomto poradí, že hore modrá a dole taká do oranžova. Tu spodnu sme dali umývateľnú. Strop biely. Bordúru sme dali takú nie vážnu, ale nie detskú vyslovene. Vsak posúdtte sami...
no mozete pozrit aj do mojho albumu.. teda nie je to tam este vo finalnomstave svietdila na stene, policky nalepky a tak.. ale aj to bude 😃
dievčata,chodite tu nietko ešte???
chceme malemu na 2roky urobiť izbu,neviem sa ale pohnuť odkial a aky nabytok??? vraj su dobre take boxy z IKEII ale my ju tu nemáme? farbu stien by som chcela modru dole a od polovice zelenu , postel,nejaku skrinu vyššiu ,aj rohovu a komodu,alebo niečo take.
chceme malemu na 2roky urobiť izbu,neviem sa ale pohnuť odkial a aky nabytok??? vraj su dobre take boxy z IKEII ale my ju tu nemáme? farbu stien by som chcela modru dole a od polovice zelenu , postel,nejaku skrinu vyššiu ,aj rohovu a komodu,alebo niečo take.
no tak budem sem hadzať čo sa mi pači,ked maly zaspi,možno niekto poradi http://www.intena.sk/nabytok-z-masivu/nabytok-z... bud niečo z toho,prirodne drevo,alebo zvyšok hodim neskor
Začni písať odpoveď...

Odošli