Aký pohodlný športový kočík na cesty vybrať?

Zodpovedané
20. feb 2019

Dobry den,

mame 8 mesacne babatko a sme cestovatelska rodina. Chystame sa pomaly zacat cestovat aj s malym, tak by som potrebovala poradit kocik, ktory bude vhodny na presuny na letiskach, ale aj autom. Lahky, lahko zlozitelny, polohovatelny aj do lahu, aby sa maly pri dlhsich cakaniach mohol v nom aj vyspat. Vhodny hlavne na mestske prechadzky. Cena nerozhoduje.

Dakujem.

Ahoj,

mojím obľúbeným typom na kočík na cestovanie je GB Qbit+. Páči sa mi preto, že napriek mini veľkosti má pohodlné, polstrované sedadlo sklopiteľné do ľahu, kvalitné - gumové, nie penové - stabilné kolesá a jednoduché skladanie. Výrazné farby, dobrá ovládateľnosť, jedinečný dizajn (ktorý nemá len tak hocijaký ďalší kočík v tejto kategórii), ako aj kompatibilita s ultraskladnou hlbokou vaničkou a autosedačkou môj dobrý pocit ešte umocňuje.

GB Qbit+ All-Terrain

Ak jeho dizajn nie je tvojou šálkou kávy, ďalšími typmi pre ultraskladný kočík do lietadla by boli Babystyle Oyster Atom, ktorý má super dlhú opierku a celkovo je pohodlný, Jané Rocket s perfektnou slnečnou clonou, Cybex Eezy S+ s nadštandardne veľkými kolesami, prípadne nádherný Mima Zigi (žiaľ tento nemá polohovanie opierky nôh, sedadlo je zato priestranné aj na spánok).

Babystyle Oyster Atom


Jané Rocket


Cybex Eezy S+


Mima Zigi 2017


Prajem to najpohodlnejšie kočíkovanie,
Eli