Alergia na kravské mlieko

deniskagalovicova
14. aug 2013

Chcela by som sa spýtať kam vás poslal pediater keď zistili alergiu na kravské mlieko. Môj malý ma cez 4 mesiace a čoskoro sa budeme prikrmovať. Ak malo vaše dieťa túto alergiu, aké potraviny ste mu dávali po zelenine a ovocí?

kiki68
14. aug 2013

tak ak je tam zistena alergia na kravske mlieko,tak ziadne produkty z kravskeho mlieka by som nedavala. Nie je to niajko prospesne a da sa to nahradit. Mozno by som skusila ine druhy mlieka,ak tam nebola preukazana alergia a v bio kvalite. Ja mam alergiu na kravske mlieko,od detstva som nevypila ani pohar. Ale naprikald ovci feta syr alebo kozi syr mozem.A co vadi malemu,celkovo to mlieko,alebo iba laktoza?

zuzula00
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petribela
14. aug 2013

Ahoj vyskúšaj sójové mlieko,ja som sa rok stravovala bezlepkovo,žiadne mlieko,cukor,biela múka,,,ale napríklad kyslú smotanu som mohla lebo neobsahuje lepok,,,potraviny kupujem v DM alebo v bio predajniach,ale syry som mohla také ako uviedla kiki68

petribela
14. aug 2013

@deniskagalovicova Už SOM TI PíSALA,vyskúšaj sójové mliečko kupujem v DM,alebo v bio predajnich tam ti poradia

martina1305
14. aug 2013

v DM-ke je k dostaniu rôzne druhy rastlinnych mliek. najlepsie mliecko je ale aj tak materske 😉

jatinka34
15. aug 2013

Ahoj,my sa s týmto problémom trápime už 4 roky, mlieko striedam sójové, pohánkové, ryžové, používam aj do varenia. Dajú sa kúpiť aj sójové a ryžové jogurty, synovi celkom chutia.

deniskagalovicova
autor
28. aug 2013

@kiki68
Ahoj na kravské mlieko