Bolesť po operácii

drobecbobo
7. mar 2015

Pekný deň žienky,

idem sem s takou otázkou, na ktorú budú mať snáď odpoveď tie, ktoré to tiež zažili. 25. februára som absolvovala endoskopicky odstránenie výrastku v močovom mechúri. Išlo o vyštiknutie, takže tam ostala vo vnútri rana, ktorá sa vzhľadom na neustále vlhké prostredie mechúra, hojí pomalšie. Prekvapuje ma ale to, že som dlho nemala žiadne bolesti. Prvé prišli 5. marca po kontrole, kedy som si bola po výsledky histológie a po ceste autom. Bolesť bola naozaj silná, bodavá, akoby mi tam niekto pichal nožom a bolo to v mieste, kde robili zákrok, dokonca som mala pocit, akoby mi rozťahovalo pošvu. Vzala som si liek a bolesť po dvoch hodinách zmizla. Boli to ale naozaj muky a to bolesť znášam dobre. Dnes v noci sa to zopakovalo, presne ten istý scenár. Je možné, že to je bolesť z hojenia rany? Viem od lekára, že sa mi tam vytvoria chrasty, ktoré sa časom odlúčia, ale ešte to potrvá, aj vzhľadom k tomu, že tam je stále mokro. Alebo sa mám radšej v pondelok telefonicky obrátiť na lekára? Ďakujem za odpovede.

pribinak
7. mar 2015

No samozrejme, ze zavolaj svojmu doktorovi, ako nic v zlom, ale je pre teba uspokojivejsia odpoved od cudzieho človeka na internetovom fóre ako názor lekára? Najmä v otázke zdravia?

drobecbobo
autor
7. mar 2015

@pribinak Nie je, ale je víkend 🙂 No nič, radšej sa nabudúce ani neopýtam. Ďakujem.

iveta7677
8. mar 2015

@drobecbobo mne teraz operovali zlcnik a tiez som sa zlakla ked ma to bolelo ze ci je to normalne.Neni problem ked sa opytate tu ved na to su otazky a diskusie.Ja
si myslim ze tre
ba sa radsej spytat doktora ked to predtym nebolelo a teraz uz boli.