Chcem ešte jedno, ale manžel nie. Ako ho presvedčiť?
Ahoj babenky. manžel nechce už dalšie babo ale ja strašne po jednom ešte tužim.
jeho dovod je, že je stary (podla jeho slov).
ma 34 rokov a ked to počital tak on bude mat 54 ked dcera/syn by mali 20 rokov.
ja budem mat tento rok 30. teraz sa kliečim na endometr. a po liečbe by to šlo.
no včera sme sa o tom bavili a to jeho nechcem ma až rozplakalo 😢
ako sa s tym zmierit alebo ako ho presvedčit alebo nie??? :-S
jeho dovod je, že je stary (podla jeho slov).
ma 34 rokov a ked to počital tak on bude mat 54 ked dcera/syn by mali 20 rokov.
ja budem mat tento rok 30. teraz sa kliečim na endometr. a po liečbe by to šlo.
no včera sme sa o tom bavili a to jeho nechcem ma až rozplakalo 😢
ako sa s tym zmierit alebo ako ho presvedčit alebo nie??? :-S
Ahoj pacna. No zevraj stary 😃 😃 😃 az som sa na tom zasmiala. Moj drahy ma o dva roky viac a este ani deti nemame. Nejako tak mu vysvetli. Nazornymi prikladmi 😉 Ved su aj muzi co maju deti po styridsiatke a viac
Annaola ja by som teda za prekvapko nebola :-| pride mi to take ako "zrada" lebo manzelia si predsa musia doverovat.
ahoj ja som muža presvedčila po 11r že chcem ešte jedno babo.Chcela som dievčatko no nevydarilo sa je to chlapček. No aj tak som šťastná je to môj malý anjelik.Za dievčatko by som ho nevymenila. Muž má 36r. najskôr sa zdráhal že ja už starý. Potom privolil povedali sme si že si dáme polroka ak dovtedy otehotniem tak je nám súdené mať ešte jedno bábo. Stalo sa máme malého Adamka. Teraz je muž šťastný že ho má. Priam omladol.
My sme si počty detí našťastie s manželom ujasnili na začiatku 😃 , ale v okolí mám kámošky, ktoré túžia po treťom a tí ich ani počuť... Tak zahájili metódu neustáleho "omieľania", že tretie bábätko je super, že to bude miláčik rodiny... /Obe kámošky majú 35, manželia sú o rok starší/.... Obe "sa rozhodli", že tak o rok začnú na nich pracovať, pretože manželíkovia budú spracovaní... 😃
ze stary potom ja uz ani deti nemozem planovat lebo budem mat 30r 😃 😃 ved muz moze mat deti aj 70rocny 😃 😃
Jojo Pacna, tak tuhle situaci znam opavdu moooooc dobre 😉 . Vzdycky jsme s manzelem meli "naplanove" 2 deti...a tak to melo zustat. Jenomze kdyz muj druhy kloucek odrustal miminkovskemu veku, tak jsem strasne zacala touzit po tretim miminku, proste vsechno si tu zazit a uzit jeste jednou. Dalo mne to velkou praci, nez jsem premluvila taky manzela....ze zacatku nechtel o 3. ditku ani slyset. No nakonec se to povedlo, v lednu 2007 jsem vysadila HA a v dubnu jsem si uz delala pozitivni tehu test.... 🙂 ....Nasi maly prdolce jsou 3 mesice a ja jsem na nejstastnejsi mama pod sluncem...A muj manzel? Je stastny se mnou 🙂 ...a mimichodem v breznu oslavil 43. narozeniny...jo a mne je 37 😉 .
Preju Ti hodne stesti....
Preju Ti hodne stesti....
tak my sme mali v pláne 2 a bolo to jasné od začiatku, ale po tom, čo sa nám narodil anjelik, tak som zatúžila po 3 deťoch, ale MM to ešte nevie. Ani to 2hé ešte neviem kedy bude, lebo pôvodne som chcela najskôr po 5tich rokoch, ale teraz neviem, či nenadviažem druhú MD na prvú, ak sa samozrejme podarí. Ale dúfam, že MM spracujem aj na to 3, ale ako na to, neviem, ale zas mám kopu času nad tým uvažovať a aspoň som tu našla inšpirácie 😉
juli225 najprv nech sa vylieci a da si doporiadku prve dieta a rodinku a potom nech rozmysla nad druhym...aj ja som si uz planovala druhe dokonca som si aj spravila tento tyzden babytest,ale do neuplnej rodinky by som druhe v ziadnom pripade nepriniesla.to len moj nazor...ved vies ako tasko je dcerke a co ked sa to zopakuje a necha vas znovu same???
Začni písať odpoveď...

Odošli
ved aj HA obcas zlyha a nebude to tvoja vina. 😉 (co uz narobi, ked mu to oznamis v nejakom 4 mesiaci??)
moja sestra ma taku teoriu- dve deti do tridsiatky a tretie asi v 35 tke- to bude benjamincek, maznacik , ktory s tebou bude ked ostatne deti vyletia z hniezda. dobre to vymyslela, nie?