icon

Čo so 6-týždňovými gelovými nechtami?

ninusa221
9. jan 2021

Prosim neviete mi poradit mam dilemu už mam 6 týždňové nechty mala som ist 28.12 ale nechtarka to zrušila.Rozmyšlam či si ich mam doma sama zbrúsiť a iba nalakovať alebo sa radšej vykašľať na to😂 a čakať možno ešte mesiac😀

mayka730
9. jan 2021

@ninusa221 urob sama usetris€ :D

mima1
9. jan 2021

Ak nemas este velky odrast tak skrat zapiluj trosku prebehni zvrchu pilnikom a nalakuj. Mozno dovtedy otvoria kym to bude uz velmi zle

ninusa221
autor
9. jan 2021

@mima1 už je to podla mna až velmi zle😩😀

mima1
9. jan 2021

Tak to uz vyzera dost. Ale skus skratit a prepiluj vrch mozno sa nezlomia. A zalakuj nech to neni take zle

zuzubb007
9. jan 2021

Zbrusit a prelakovať už to vyzerá dosť otrasne, alebo rukavice na ruky 😉

ninusa221
autor
9. jan 2021

@zuzubb007 ako nechodim momentalne nikde len do obchodu😃 ale uz su pre mna aj dlhe a aj hrozne. Myslite si že sa ta nechtarka na mna nenaserie ked si to sama zbrusim? Pretože som v NR a nechtarku nemam tu ale doma vo Zv takže najbližšie až vo februári sa dostanem😀

kikidee
10. jan 2021

Tiez to riesim akurat, moja nechtarka je v karantene, cize tak skoro sa nebudeme stretavat. Rozmyslam ze si ich zbrusim uplne dole. Nedajboze zas o mesiac urobia dalsie opatrenia a budem tam kde teraz. Asi sa viac oplati lakovat doma☺️

judar
10. jan 2021

Toto je tak k zivotu potrebna vec ze az...

kikidee
10. jan 2021

@judar nie je potrebna k zivotu, kto to povedal? 😏

karin_kayka
10. jan 2021

@ninusa221 ja robim nechty uz nieco vyse 10 rokov a preto odporucam radsej zbrusit. Takto mas nechcet slabsi a nachylnejsi k zlomeniu a niekedy to zlomenie byva pekne krvave a bolave. Ja si vela krat odkladam dorabku a potom lutujem, ked sa mi zlomi a odtrhne mi to kozu z lôžka.

luluu001
10. jan 2021

Aj ja rozmýšľam že si ich dám dole, aj video som našla 😂😂😂

https://www.youtube.com/watch?v=Xnb_zd68oGk
ninusa221
autor
10. jan 2021

@luluu001 mne sa dnes ozvala konecne dala termin sice az na 26 😃 ze si ich mam skrátiť po špičke takže každy nechet je iny😂