Dg.osteochondróza

ala76
12. aug 2018

Ahojte .
Mam 42 rokov ,rodinu 2male deti.a uz kadejake zdr.problemy.
Bola som liecena a stale som v liecbe na krize,kde problem zacal uz v februari tohto roka.Ariesila som lebo som mala ortopedicke problemy.v juni som mala operaciu laveho ramena artroskopicky.
nasledne na druhy den ma zacalo stipat v krizoch a bedrach a bedrovych klboch.
No a kedze mame system v lekarstve ubohy a cakas na termin k mudr aj 4m.tak po 3tyzdnoch po operacii som skoncila na pohotovosti potom nasledne zmena neurologa (nechcela som toho ale uz som brala hocikoho len nech sa to riesi).po 1tyzdnoch sa ulavilo nieco ale to z februara a stipanie v krizoch a bedrach ostalo.
Ja som sa musle pytat na magneticku lebo viem ze nieco nieje v poriadku.kym som cakala na mr tak sa mi zhorsila rec ale iba rec.bol som stym v nemocnici 3dni.vsade vsetci mi len vraveli ze to je psychika.
AAAAA po vysledkoch mr-ls a th prechod som zistila ze mam ostochodrozu L5/S1 A chondrozu L4.vysledky z mr th prechod este neviem.to je moj pribech a schcem sa poradit ziienky alebo aj chlapi ktory mate tuto diagnozu co robite preto aby ste to spomalili.este chodim normalne,sediet mozem tiez.ked su narocne dni tak to citim poriadne.
viem vyliecit sa to neda.
oúz ortoped mi stanovil zaver ze ziadna fizicka a staticka praca.:(kazdy pohybovy aparat na lavej strane napadnuty a z neorolgie prava strana.dakujem za rady

luba41
13. aug 2018

cvičenie, akupunktura, homeo.. mám sedavé zamestnanie a ešte ked dlhšie necvičím - celé zle...

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luba41
13. aug 2018

@zahrajzlato si vyskúšala? ja ano, niekolkokrát a takisto kopa dalších..či chcela si napísať, lepšie je napchávat sa chemiou- liekmi od lekárov , injekciami? aj to som vyskúšala-presne na túto diagnozu..nepomohlo ani ň, práve naopak..

ala76
autor
13. aug 2018

@luba41 ako casto acupunkturu?

luba41
13. aug 2018

@ala76 každé centrum používa ine metody, takže neviem..ale tých sedení nie je vela..fakt možem len odporúčat..a nebolí to.. a prešlo mi aj to štípanie..

ala76
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ala76
autor
13. aug 2018

@luba41 dakujem v akom stadiu si to mala alebo mas,zmenila si zamenstnanie?

luba41
13. aug 2018

@ala76 no nemohla som zmeniť, stále "sedím"..