Duchovný liečiteľ v okolí Popradu - skúsenosti a odporúčania

veronikadan
3. feb 2016

Želám krásny deň. Dlhšiu dobu sa zaoberám myšlienkou navštíviť duchovného liečitela.. Na vyčistenie čakier a týchto podobnych záležitosti. Viete Sa podeliť O skúsenosti,, či odporučiť mi odborníka,, najlepšie Poprad,, okolie východ Slovenska.. Ďakujem Vám..

oli18
3. feb 2016

Za chvíľu sa ti sami nahlásia, len prečítajú tvoj príspevok. Ja by som ti skôr odporúčala navštíviť psychológa-psychoterapeuta, ktorý ti odborne poradí v tvojich problémoch. Čiakre ti síce nevyčistí, ale ak pôjdeš cez zdr. poisťovňu, tak ťa to nebude nič stáť, na rozdiel od liečiteľa.

veronikadan
autor
3. feb 2016

@oli18 môj zámer je ten, že chcem mať skúsenosť práve takúto, s takýmto liecitelom...nepotrebujem rady,, chcem túto skúsenosť

lindushaliana
3. feb 2016

Každý hľadá v živote takú skúsenosť akú potrebuje a keď to tak zakladateľka cíti, tak nevidím dôvod ju posielať k psychológovi. Čakry a energetické telá, nemajú s psychológom nič spoločné a všetky problémy ktoré sa prejavujú na fyzickej úrovni či psychické alebo telesné, VŽDY pochádzajú z energetického tela, tam to vždy začína, takže liečiť a čistiť sa na úrovni energetickej je prvoradé a to najlepšie čo môže zakladateľka urobiť ak to tak cíti pre seba a svoje psychické a fyzické zdravie. Doporučiť nikoho neviem takže @veronikadan prepáč ak som nepísala k veci čo sa týka otázky, ale musela som zareagovať, lebo keď vidím odpovede tohoto typu chytá ma amok.
Držím palce aby si našla toho správneho 🙂

veronikadan
autor
3. feb 2016

@lindushaliana držím si nadhľad a oli má svoj pohľad 🙂

lindushaliana
3. feb 2016

@veronikadan určite, každý ho má 🙂

alaguema
3. feb 2016

@veronikadan ak ti ide len o vyčistenie čakier, tak sú na to cvičenia, ktoré môžeš robiť aj sama. Či kung, Joga a iné techniky, ktoré s týmto pracujú sú absolútne najlepšia voľba, nikto to lepšie neurobí, než ty. Ak máš potrebu nejak celkovo sa duchovne posunúť a cítiš, že niekde je niekto, kto ti v tom môže pomôcť, tak si naňho počkaj. Stretneš ho celkom určite 🙂 To je moja skúsenosť 🙂

alaguema
3. feb 2016

@oli18 čiakre...ach jo 😀 Neskutočne dobre som sa zasmiala...naozaj nič v zlom 🙂

oli18
3. feb 2016

@alaguema som rada, že som ťa rozveselila 🙂