Stále stalkujem bývalého

15. nov 2020

Ahojte...S ex už niesme spolu cca pol roka ale stále ho stalkujem na sociálnych sieťach, pozerám a vyhľadávam si všetko čo sa týka jeho osoby. Stále si hovorím, že s tým prestanem ale nedá mi to. Po čase sa mu aj vždy ozvem, že ako sa má a tak. Nedokážem sa zmieriť s tým, že už niesme spolu. Neviem ako ho mám prestať sledovať a už ho nerozoberať a ako s ním prerušiť kontakt. Poraďte prosím.....som hlúpa viem....😢😢

syslik81
15. nov 2020

najdi si konicek zalubu zcni nieco robit co ti zabudne mysliet na neho ... alebo si najdi ineho

dusankomoj
15. nov 2020

Si😁

dzulik_
15. nov 2020

Zablokuj ho, aby si ho nemohla sledovať 😉

zooeynka
15. nov 2020

Ved ho sleduj az kym ta to prestane bavit....a bavit ta to prestane ked sa zamilujes inde...

sadkoni
15. nov 2020

Čo ti to dáva, že ho sleduješ??

cuttina
15. nov 2020

To chce cas... Budes si tym musiet prejst. Neboj, nie si jedina. Skus sa co najviac zamestnavat.

macekovam
15. nov 2020

A on sa s tebou rozišiel ci opačne??

anita6666
15. nov 2020

Otázka je,ako on reaguje na tie tvoje pokusy? Odpovedá? Neodpovedá? Cítiť z neho ešte nejakú emóciu? Podľa toho by som sa zariadila.

autor
15. nov 2020

@dzulik_ nedokážem ho zablokovať lebo si myslím, že by sa mohol ozvať

autor
15. nov 2020

@macekovam on so mnou😢

autor
15. nov 2020

@anita6666 stále mi odpíše.Neviem.Niekedy píše tak pekne a inokedy je nepríjemný

macekovam
15. nov 2020

Napíš mu rozlúčkový list.. Teda správu... Všetko mu tam napíš.. Nemáš čo stratiť... Budeš vidieť keď to prečíta.. A už je na ňom ci sa ozve ci nie.. Ale podstatne je ze ty to zo seba dostaneš.. A možno sa ti podarí pohnúť sa vpred... A vykročiť za krásnou budúcnosťou co ta čaká... 😊

anita6666
15. nov 2020

Keďže sa s tebou rozišiel on,osobne by som takého chlapa viac nekontaktovala a ani nehľadala na sieťach a nezaujímal by ma. Pokiaľ ti odpisuje,tak asi najskôr len zo slušnosti alebo možno z ľútosti voči tebe.a ak je nepríjemný,tak to už ani nekomentujem,to mala byť pre teba už úplne uzavretá vec. Keby to bolo opačne,že sa ozveš a on je rád,prípadne by priznal,že mu chýbaš alebo niečo taketo,že by ťa aj chcel vidieť, tak by som možno nejaké chabe pokusy ešte urobila,aj to viac menej iba bez očakávania,no v tvojom prípade by som prerušila kontakt úplne a bez námahy.

tosomja
15. nov 2020

Ex už nikdy nebude ten pravý. Tak na neho zabudni. Alebo chces byť len hračka, ktorú opráši, keď o ňu zakopne?
Nestrapnuj sa, nepíš mu. Ak by chcel, ozve sa prvý. Nezáleží mu na tebe, ináč by ťa neopustil.

autor
15. nov 2020

A ako mám prerušiť kontakt? Vždy si poviem, že už ho nebudem sledovať a písať mu, ale stále ma to nutká. Chcem to úplne uzavrieť a začať odznova lebo viem, že on už nemá záujem......

macekovam
15. nov 2020

Tak popros jeho nech ta zablokuje. A už neuvidíš nič.

andreatytler
15. nov 2020

Je mi luto ze mas tazke obdobie. Rozchody bolia a trva to dlho kym sa clovek z toho dostane. Toto je normalne. Pol roka je kratko najma ak to bol dlhsi vztah a mate za sebou vela spolocnych zazitkov a ty ho stale lubis.
Ja by som sa snazila na neho zabudnut. Vravia ze nikdy nevkrocis do tej istej rieky a aj ked som videla vztahy kde chlap odisiel a potom sa vratil, nikdy to nevydrzalo. Donut sa robit nieco ine. Vzdy ked mas nutkanie ist na FB, tak chod na prchadzku alebo nieco upec. Zacni nove hoby alebo sa snaz najst noveho frajera. Aj keby by to malo byt len na to aby ti pomohol zabudnut. Bude lepsie, Vydrz.

autor
15. nov 2020

@andreatytler ďakujem veľmi pekne za radu 😊 musím sa naozaj pohnúť ďalej. Už si totiž pripadám ako psycho

leuchtturm
15. nov 2020

ako psycho si pripadat nemusis, to co robis, je uz ciste psycho. Proste nema zaujem o teba, musis sa s tym zmierit. A hlavne, daj sa v hlave do poriadku, kym vhupnes do noveho vztahu.

jaskolka
16. nov 2020

Tak je to ťažké, ale tým, že ho neustále sleduješ, tak si len jatris ranu. Bude ti lepšie, keď uvidíš, že ma novu známosť, alebo je obklopený dievčatami a podobne? Po rozchode je najlepšie "zíde z očí, zíde z mysle" zablokovať si všade, kde sa dá, aj číslo v mobile úplne vymazať. On záujem nemá, neozýva sa ti prvý, očividne už má svoj život, kde bohužiaľ, ty už nepatris. Možno zo slušnosti ti odpise, ale to je všetko. Nájdi si nejakého koníčka, choďte s kamoškami von, ak ta nutka mu písať, či volať, napíš nejakej kamoške, sestre, mame, a podobne. Ale jemu nie, možno mu to aj vadí, a možno si aj myslí, že prečo mu nedáš pokoj. Chce to len čas, ale teraz musíš dat na prvé miesto rozum, nie srdce... Len tak to prejde

luciannka83
16. nov 2020

Vypni si v mesengeri aktivitu. Neuvidis kto svieti. Nebude ta to tak tankovat. Daj zrusit sledovanie jeho prispevkov. Najdi si nieco, co ta zamestna. Zacni behat, alebo cvicit, nech prides na ine myslienky.

cuttina
16. nov 2020

Vies co, ja mam s tymto naozaj skusenost. Stalo sa mi to vzdy, ked som sa s ex rozisla. Moj prvy ex, s ktorym som bola 6 a pol roka, mi taktiez odpisoval, raz pekne, inokedy lahostajne, niekedy bol az neprijemny. Ked sme sa potom o x rokoch o tom rozpravali, vravel mi, ze aj pre nho to boo velmi tazke, velmi som mu chybala a bol velmi neisty, hlavne, ked som ho kontaktovala, ale v hlave mal, ze sa uz nechce vratit, hoci srdce mu tak jasne este nehovorilo. Casom to preslo, ja som si nasla niekoho ineho a bolo. Ale pri mojom tretom ex som sa uz tak nechcela trapit a zacala som robit taky online americky program, ako sa odputat a zacat zit nanovo. Musela si tam robit vela veci, ale prva a dolezita bola, aby si jeden jediny mesiac svojho ex vobec nekontaktovala. A ak by on nahodou teba, co sa velmi casto stava, ked ty zrazu prestanes kontaktovat, nesmies mu pisat spat. Zo zaciatku to bolo velmi tazke, ale po dvoch tyzdnoch som si uvedomila, ze to celkom lahko plynie. Medzitym si samozrejme musela robit ine veci, napr. najst si konicky, hladat na sebe pekne veci, rozne afirmacie atd... Fakt to velmi pomohlo. No a potom samozrejme ten cas, ako som uz vyssie pisala. 🙂 Neboj, prejde to.